Očetje, sodelujte pri vzgoji svojih otrok!

Večer
petek, 2. september 2016 ob 00:00
Včeraj je bil prvi šolski dan. Novih učencev sem se veselila enako kot 36 let svojega učiteljevanja. Zapisali so mi svoja opažanja in pričakovanja: da bom znala razumeti tremo pred govornimi nastopi, da že štiri leta igra flavto, da se boji pajkov, teme in kač, da pričakuje težave pri matematiki, da težko bere dolge besede, da je poleti dobil sestrico in - da imam lepo ime! Uau! Moja pričakovanja?
...
...
napisal ALENKA Č. J. on 2. september, 2016

Očetje, sodelujte pri vzgoji svojih otrok - več kot nujen poziv učiteljice. (Upam, da ima podobno mnenje še mnogo učiteljev v Sloveniji.) Ne samo, da mame vsega ne zmorejo, ampak vaši otroci potrebujejo tudi vaš/moški princip vzgoje. Zelo dorečeno je kolegica predstavila še mnoga druga dejstva, ki vplivajo na odličen ali pač vsaj dober odnos v šolskem trikotniku: starš - učenec - učitelj.
Starši, če boste prispevek prebrali večkrat, in brez misli, da vam učitelji "solijo" pamet, boste v njem našli preprost, pa vendar uspešen, recept za sodelovanje s šolo/učitelji.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian