Za SoulGregov komad Lay Your Body Down bi ubijal tudi Prince

Drugi svet
nedelja, 14. september 2014 ob 22:25
Po spotu O, bog, povej, ki je dvignil precej prahu je SoulGreg Artist izdal nov video, katerega vsebina je povsem drugačna. Premiere se je udeležil Iztok Gartner, ki je nad izdelkom navdušen, saj je mladega ustvarjalca postavil ob bok Princeu. V zapisu se je dotaknil tudi visokonivojske organizacije dogodka.
...
napisal Valentina on 16. september, 2014

Škoda res, da ste za tako glamurozen dogodek namenili samo tri stavke povzete od Gartnerja...:/ Sama sem bila osebn prisotna in vem, da bi lahk o njem napisala cele strani...od sprejema, programa, kulinarike in odličnega koncerta SoulGrega Artista z BigLights Bandom, kar je bila resnična poslastica večera plus seveda še videospot LAY YOUR BODY DOWN. Sem še vedn čist prevzeta od tega dogodka.

...
napisal Jure on 16. september, 2014

Hej Valentina. Se strinjam, ja.. mnogo premalo zapisano. Bi pa dodal to, da je založba SoulGrega Artista res vrhunska zadeva, ki se zaveda koga ima pod svojim okriljem. Večer gracioznosti in umetnosti. Sm bil tam!! SoulGreg Artist- kapo dol!!!

...
napisal lili on 17. september, 2014

Takole je Iztok Gartner zapisal...»Lay Your Body Down« je komad, za katerega bi ubijal tudi Prince! »Jebeno dobri old school r&b, ki ga ta hip proglašam za enega najboljših slovenskih komadov vseh časov. Glasbena mojstrovina, ki jo lahko pri nas skupaj spravi samo – SoulGreg Artist«.
Tako je, prava mojstrovina...power...svetovni video spot in komad LYBD !!!! BRAVO, čestitke SoulGreg Artist & BigLights Band - Big Like

...
napisal Ursula on 18. september, 2014

Bila sem prisotna na gala prireditivi primiere Soulgreg Artista. Bilo je resnicno vrhunsko pripravljeno. Taksno prireditev znajo pripraviti samo na Ekseni. Soulgreg s svojim bendom resnicno fantasticni nastop. Morate ga videti v zivo. Ta tip zivi svoje sanje. To je clovek,ki igra s srcem in obcutkom. In ga zelo rada poslusam. Vse njegove pesmi so mi enkratne. Resnicni presezek v Sloveniji.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian