Četrtkov namig za kosilo: Ješprenjeva »rižota« z jurčki

Delo
četrtek, 23. oktober 2014 ob 12:00

Sestavine: 2 skodelici suhih jurčkov (ali oz. iz 500 g svežih) liter jušne osnove 2 žlici oljčnega olja, timijan 1 čebula, 4 stroki česna 330–350 g ješprenja kozarec belega vina 4 žlice masla, parmezan   Priprava: Suhe jurčke za 10 minut namočimo v 2 skodelicah vroče vode. V loncu zavremo jušno osnovo skupaj z vodo, v kateri so se namakali jurčki. Narežemo čebulo. Narežemo tudi namočene jurčke.

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian