San Fermin

Pamplona znova v znamenju festivala teka pred biki
inDirekt
ponedeljek, 6. julij 2009 ob 15:25
V mesto Pamplona na severu Španije se je znova zgrnilo na tisoče ljudi, saj se tam danes začenja tradicionalni festival v čast zaščitniku mesta San Ferminu, ki ga zaznamuje predvsem tek pred biki po mestnih ulicah, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
 
Teki pred biki letos terjali največ žrtev
RTV Slovenija
ponedeljek, 14. julij 2008 ob 20:46
V Pamploni se zaključuje festival San Fermin, ki je bil letos še posebej krvav, saj je eden od tekačev umrl, 45 pa je bilo hudo ranjenih.
 
Ulice Pamplone polne adrenalinskih odvisnikov
Delo
sreda, 9. julij 2008 ob 13:18
Po ulicah mesta Pamplona na severu Španije so že tretji dan odvija festival San Fermin, tradicionalni tek z biki, ki mu sledi popoldanska bikoborba v areni. Fotogalerija.
 
Tek pred biki v Pamploni v polnem teku
Dnevnik
torek, 8. julij 2008 ob 00:18
V španski Pamploni se je v nedeljo začel tradicionalni tek pred biki po mestnih ulicah. Na festivalu v čast zaščitniku mesta San Ferminu se je doslej že poškodovalo devet ljudi. Tiskovni predstavnik španskega Rdečega križa Jose Aldaba je povedal, da se je devet ljudi med prvim tekom pred...
 
Tradicionalni tek pred biki v Pamploni v polnem teku
SiOL.net
ponedeljek, 7. julij 2008 ob 09:37
Pamplona - V španski Pamploni se je v nedeljo začel tradicionalni tek pred biki po mestnih ulicah. Na festivalu v čast zaščitniku mesta San Ferminu se je danes že poškodovalo devet ljudi.
 
Začetek tradicionalnega teka pred biki
Delo
nedelja, 6. julij 2008 ob 21:05
V španski Pamploni se je začel tradicionalni tek pred biki po mestnih ulicah. Na festivalu v čast zaščitniku mesta San Ferminu se je zbralo več deset tisoč ljudi.
 
V Pamploni začetek tradicionalnega festivala teka pred biki
Večer
nedelja, 6. julij 2008 ob 19:41
V španski Pamploni se je danes začel tradicionalni tek pred biki po mestnih ulicah. Na festivalu v čast zaščitniku mesta San Ferminu se je zbralo več deset tisoč ljudi. Ti so prisostvovali...
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian