Siteep

Siteep dolguje upnikom vsaj 16 milijonov evrov
Dnevnik
petek, 10. avgust 2007 ob 22:00
Dolgovi ljubljanske družbe Siteep, ki je od sredine marca v prislini poravnavi, znašajo najmanj 16,6 milijona evrov.
 
Zaposleni Siteepa obupujejo
Dnevnik
sreda, 30. maj 2007 ob 22:00
Družba Siteep, ki se ukvarja z izvajanjem storitev na področju tehnoloških gradenj, je od sredine marca v prisilni poravnavi, razmere v družbi pa postajajo predvsem za zaposlene vse težje.
 
Siemens si ogleduje Siteep
Dnevnik
sreda, 18. april 2007 ob 23:00
Dnevnik (D. O.) je v svoji torkovi izdaji (17. 4. 2007) objavil domnevo, da Siemens namerava prevzeti podjetje Siteep. Zaradi transparentnosti komuniciranja do poslovnih javnosti in tudi odgovornosti do podjetja Siteep se čutimo dolžne obvestiti, da Siemens nima namere prevzeti podjetja Siteep.
 
Siemens si ogleduje Siteep
Dnevnik
ponedeljek, 16. april 2007 ob 23:00
Direktor Siemensa Slovenija Tihomir Rajlić je včeraj napovedal, da bo Siemens po nedavnem nakupu podjetja A koda, ki se ukvarja z varovanjem in celovitim nadzorom nad objekti, prevzel vsaj še eno slovensko storitveno podjetje približno enake velikosti.
 
Za nakup Siteepa se zanima tudi SCT
Dnevnik
torek, 13. februar 2007 ob 22:30
Nekaj družb iz gradbene stroke se zanima za lastniški vstop v družbo Siteep, ena od teh naj bi bila po naših informacijah tudi SCT. Da se za nakup zanimajo, v SCT niso niti zanikali niti potrdili, dejali so le, da nas bodo, če se bodo odločili za vstop v lastniško strukturo Siteepa, o tem...
 
Več...
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian