Viktor Baraga

Baragi diši vodenje Petrola
Finance
sreda, 9. april 2008 ob 11:37
V Petrolu so pred nekaj trenutki predstavili predlog nadzornega sveta o prehodu na enotirno upravljanje družbe. V 11-članskem upravnem odboru bosta dva izvršna direktorja. Kdo ga bo vodil, uradno...
 
Nadzorniki upravi Petrola: Upravljajte Istrabenz ali pa ga prodajte
Dnevnik
četrtek, 14. februar 2008 ob 00:15
Predsednik nadzornega sveta Petrola Viktor Baraga je potrdil naše informacije, da so na zadnji seji nadzornega sveta upravi Petrola naložili, naj poskuša doseči vse, da bi lahko naložbo v Istrabenzu bolj aktivno upravljali.
 
Nadzorniki Petrola: Uprava, pospeši širitev!
Finance
petek, 1. februar 2008 ob 15:24
Nadzorni svet Petrola je na današnji seji upravi dal zeleno luč za nadaljevanje pogajanj o nakupu reške družbe Europetrol. "Časovnega okvira za dokončanje posla ni, pričakujem pa, da bo...
 
Načrt Hita - v desetih dneh od milijonske izgube do dobička
Dnevnik
četrtek, 31. januar 2008 ob 00:30
Družba Hit naj bi po besedah predsednika uprave Nika Trošta lansko poslovno leto zaključila z od 4 do 5 milijonov evrov neto dobička. To je sicer precej manj, kot so načrtovali (21 milijonov evrov), vendar bo dobiček še vedno soliden, dodaja predsednik nadzornega sveta Viktor Baraga.
 
Niko Trošt po Hitu išče Dnevnikove informatorje
Dnevnik
ponedeljek, 10. december 2007 ob 21:15
Novogoriški župan Mirko Brulc in dva predstavnika zaposlenih v nadzornem svetu Hita so bili proti Hitovi prodaji delnic Zavarovalnice Triglav, vendar je bil sklep kljub temu sprejet, saj je predsednik nadzornega sveta Viktor Baraga uporabil možnost prevladujočega glasu.
 
Viktor Baraga: O menjavi uprave Hita se še nismo konkretno pogovarjali
Dnevnik
ponedeljek, 3. december 2007 ob 20:00
Bo načrtovana prodaja družinske srebrnine, kot so delnice Zavarovalnice Triglav in delež finančne družbe Vipa, ob slabem poslovanju in nekaterih neposrečenih kadrovskih potezah spodnesla predsednika uprave Hita Nika Trošta?
 
Nadzorniki Petrola v petekspet o Istrabenzu
Dnevnik
sreda, 12. september 2007 ob 00:00
Nadzorniki Petrola bodo v petek nadaljevali pred dvema tednoma prekinjeno odločanje o poslovnem sodelovanju med Petrolom in Istrabenzom, nam je povedal predsednik nadzornega sveta Viktor Baraga.
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian