Filip Vujanović

Erjavec bo odpotoval v Podgorico
SiOL.net
petek, 7. marec 2008 ob 00:48
Podgorica - Obrambni minister Karl Erjavec se bo na uradnem obisku v Črni gori srečal s črnogorskim kolegom Borom Vučinićem, sprejela naj bi ga tudi premier Milo Đukanović in predsednik Filip Vujanović.
 
BiH čaka na črnogorsko opravičilo
Dnevnik
četrtek, 6. marec 2008 ob 00:18
Država Bosna in Hercegovina pričakuje opravičilo od predsednika Črne gore Filipa Vujanovića ali katerega drugega uradnega predstavnika Črne gore zaradi neodgovornega ravnanja črnogorskih oblasti v preteklosti, je izjavil član tričlanskega predsedstva BiH Haris Silajdžić.
 
BiH in Črna gora izrazila sožalje
RTV Slovenija
nedelja, 24. februar 2008 ob 17:58
Sožalje ob smrti Janeza Drnovška je izrazil črnogorski predsednik Filip Vujanović in bošnjaški član predsedstva BiH-a Haris Silajdžić.Vujanović in Silajdžić sta v soboto sožalje izrazila...
 
Đukanović mandatar že četrtič
Večer
četrtek, 21. februar 2008 ob 00:00
Črnogorski predsednik Filip Vujanović œje včeraj mandat za sestavo nove vlade zaupal voditelju Demokratske stranke socialistov Milu Đukanovićuœ. Vujanović je za 28. februar napovedal tudi izredno zasedanje skupščine, na katerem naj bi potrdili novo vlado. Če bo parlament potrdil...
 
Mandat za sestavo črnogorske vlade znova Đukanoviću
SiOL.net
sreda, 20. februar 2008 ob 15:19
Cetinje - Črnogorski predsednik Filip Vujanović je mandat za sestavo nove vlade zaupal voditelju Demokratske stranke socialistov Milu Đukanoviću.
 
Đukanović bo sestavil črnogorsko vlado
Planet
sreda, 20. februar 2008 ob 14:51
20. 2. (STA) - Črnogorski predsednik Filip Vujanović je mandat za sestavo nove vlade zaupal voditelju Demokratske stranke socialistov Milu Đukanoviću. Vujanović je za 28. februar napovedal tudi izredno zasedanje skupščine, na katerem naj bi potrdili novo vlado.
 
Vojni zločinec z dubrovniškega bojišča predstavnik Črne gore pri OVSE?
Dnevnik
ponedeljek, 28. januar 2008 ob 00:30
Črnogorski upokojeni general Radosav Martinović, nekoč svetovalec za varnost pri nekdanjem premierju Črne gore Filipu Vujanoviću, je najresnejši kandidat za predstavnika Črne gore pri OVSE na Dunaju.
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian