Jurij Goličič

M. Pajič: Z igro smo se približali velikim reprezentancam
SiOL.net
četrtek, 5. maj 2011 ob 07:16
Bratislava - Med nekdanjimi hokejskimi reprezentanti, ki v Bratislavi s tribun spodbujajo slovensko izbrano vrsto, je tudi Murajca Pajič, ki se sedaj najbolje znanje v vlogi trenerja.
 
Slovenski hokejisti za začetek nad stari urok - Latvijo
Delo
sreda, 4. maj 2011 ob 23:28
Danes ob 16.15 bo slovenska reprezentanca na svetovnem prvenstvu v Bratislavi odigrala prvo tekmo v skupini za obstanek.
 
Toni Tišlar: Smo veliko boljši od Avstrije
SiOL.net
torek, 3. maj 2011 ob 22:19
Ljubljana - Slovenski hokejisti so v predtekmovanju svetovnega prvenstva na Slovaškem osvojili točko,a jih čaka boj za obstanek. Nekdanji reprezentant Toni Tišlar je prepričan, da ta ni...
 
Po desetih obračunih še brez zmage
SiOL.net
torek, 3. maj 2011 ob 07:34
Bratislava - Slovenija in Nemčija sta se doslej srečali desetkrat, na svetovnih prvenstvih pa trikrat, a ''risom'' še ni uspelo okusiti slasti zmage, saj so ob dveh remijih na preostalih osmih...
 
''Risi'' obiskali slovensko hišo
SiOL.net
ponedeljek, 2. maj 2011 ob 11:17
Bratislava - Po neizprosni borbi proti Rusom so slovenski hokejisti, ki so imeli skozi celotno srečanje bučno podporo s tribun, po tekmi v slovenski hiši obiskali navijače.
 
Jurij Goličič: Lahko smo veseli in ponosni
SiOL.net
nedelja, 1. maj 2011 ob 21:35
Ljubljana - Slovenska reprezentanca na hokejskem SP v Bratislavi niza dobre predstave, po tekmi z Rusijo pa je bil prav posebej ponosen tudi nekdanji reprezentant Jurij Goličič.
 
Izvrstna predstava risov, zmanjkalo le nekaj sreče
RTV Slovenija
sobota, 30. april 2011 ob 11:31
Tomaž Vnuk se strinja, da smo ob uvodu v svetovno prvenstvo videli najboljšo predstavo sedanje generacije, Jurij Goličič pa izpostavlja ekipno igro in organizirano obrambo.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian