Peter Mandelson

Mandelson: Biogorivo hrani lakoto
Delo
sobota, 3. maj 2008 ob 16:43
Evropski komisar za trgovino Peter Mandelson je v pogovoru za britanski časnik Guardian priznal, da biogoriva prispevajo k zviševanju cen hrane in večanju izpustov toplogrednih plinov.
 
Mandelson kritičen do politike ZDA glede biogoriv
SiOL.net
sobota, 3. maj 2008 ob 10:07
London - Evropski komisar za trgovino Peter Mandelson je v pogovoru za britanski časnik Guardian priznal, da biogoriva prispevajo k zviševanju cen hrane in večanju izpustov toplogrednih plinov.
 
V Tokiu vrh EU-ja in Japonske
RTV Slovenija
sreda, 23. april 2008 ob 08:04
V Tokiu bo potekalo vrhunsko srečanje EU-Japonska, na katerem bodo govorili o boju proti podnebnim spremembam in gospodarskem sodelovanju.V evropski delegaciji bodo predsedujoči EU-ju, slovenski...
 
Mandelson: Japonska naj se bolj odpre za tuje naložbe
SiOL.net
ponedeljek, 21. april 2008 ob 14:42
Tokio - Evropski komisar za trgovino Peter Mandelson je danes Japonsko pozval, naj se bolj odpre za tuje naložbe. "Japonska je paradoks globalizacije.
 
Mandelson: Omejitve izvoza ne rešujejo problematike drage hrane
SiOL.net
četrtek, 17. april 2008 ob 13:19
Bruselj - Evropski komisar za trgovino Peter Mandelson je poudaril, da omejitve in prepovedi izvoza hrane niso rešitev za problematiko vse dražje hrane.
 
Vizjak v Bruslju o trgovinskih vprašanjih
Večer
nedelja, 9. marec 2008 ob 19:24
Andrej Vizjak, minister za gospodarstvo, bo nocoj v Bruslju vodil neformalno srečanje ministrov EU, pristojnih za trgovino. Srečanje bo potekalo v obliki delovne večerje, pridružil se mu bo tudi...
 
Mandelson za postopno krepitev vrednosti kitajskega juana
SiOL.net
torek, 26. februar 2008 ob 12:30
Peking - Kitajska bi morala postopoma okrepiti vrednost svoje valute, s čimer bi omejila naraščajoč izvoz, evropskim podjetjem pa bi omogočila bolj pošten dostop na svoje trge, meni Peter Mandelson.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian