Uroš Krek

Ne eden, ampak trije odstopi na Morsu?
Finance
sreda, 3. februar 2010 ob 08:08
Poleg Uroša Kreka, državnega sekretarja na obrambnem ministrstvu, naj bi odstopni izjavi podala tudi svetovalec ministrice in vodja njenega kabineta; vzrok je menda Afganistan
 
Odstop zaradi nesoglasja z Jelušičevo?
RTV Slovenija
sreda, 3. februar 2010 ob 07:22
Državni sekretar na ministrstvu za obrambo Uroš Krek naj bi zaradi nesoglasij z ministrico Jelušič in vodstvom vojske odstopil s svoje funkcije.
 
Odstopi zaradi nesoglasja z Jelušičevo in Šteinerjem?
RTV Slovenija
sreda, 3. februar 2010 ob 07:22
Državni sekretar na ministrstvu za obrambo Uroš Krek naj bi zaradi nesoglasij z ministrico Jelušič in vodstvom vojske odstopil. Podobno naj bi storila še dva zaposlena v kabinetu.
 
Jelušič: Upam, da si bo (sposobni) Krek premislil
RTV Slovenija
sreda, 3. februar 2010 ob 07:22
Upam, da si bo državni sekretar na Morsu Uroš Krek premislil in umaknil odstopno izjavo, ta njegov korak pa ni posledica razhajanj med nama, je dejala Ljubica Jelušič.
 
Odstopila desna roka Ljubice Jelušič
Dnevnik
sreda, 3. februar 2010 ob 00:10
Odstopila desna roka Ljubice Jelušič Državni sekretar ministrstva za obrambo Uroš Krek je po neuradnih podatkih odstopil s položaja. To naj bi ministrici Ljubici Jelušič sporočil s pismom, ki...
 
Mors: trije odstopi. Zaradi Afganistana?
Delo
torek, 2. februar 2010 ob 21:55
Po potrjenih informacijah je Uroš Krek, državni sekretar na obrambnem ministrstvu in vodja vladne skupine za prevzem falcona, obrambni ministrici Ljubici Jelušič izročil odstopno izjavo.
 
Državni sekretar Krek naj bi podal odstop
Delo
torek, 2. februar 2010 ob 21:05
Uroš Krek, državni sekretar na ministrstvu za obrambo, je ministrici Ljubici Jelušič predal pismo v katerem je podal odstop, je poročala nacionalna televizija.
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian