Igor Dolenc

Ime novega direktorja Olimpije ostaja skrito v megli
SiOL.net
torek, 22. april 2008 ob 18:14
Ljubljana - Minuli teden se je v bitki za direktorski stolček Uniona Olimpije Igorju Dolencu priključil še Tone Krump. Enega od njiju naj bi UO danes izbral, vendar ni zasedal, ker seja ne bi bila sklepčna.
 
Rajgljev naslednik na poti
zurnal24.si
torek, 22. april 2008 ob 08:35
Upravni odbor U. Olimpije bo na današnji seji izbral novega direktorja. Kandidata sta Igor Dolenc in Tone Krump. Oba sta svoj program predstavila že v četrtek, trenutno pa bolje kaže drugemu.
 
Direktor Olimpije Igor Dolenc ali Tone Krump?
SiOL.net
petek, 18. april 2008 ob 09:18
Ljubljana - Po zadnjih informacijah naj bi bila za direktorski stolček Uniona Olimpije v igri le še dva tekmeca. Igorju Dolencu se je, kot kaže, priključil Tone Krump, direktor košarkarskih reprezentanc.
 
Nov veter v Tivoliju
zurnal24.si
ponedeljek, 31. marec 2008 ob 09:05
Na današnji skupščini Uniona Olimpije novega direktorja še ne bodo izbrali. Kot kaže bo Dušan Mitič predsednik, Igor Dolenc pa direktor ljubljanskega kluba.
 
Enajst novih doktorjev znanosti
Večer
sreda, 28. november 2007 ob 00:00
Rektorica Univerze v Ljubljani Andreja Kocijančič œje včeraj promovirala enajst novih doktorjev znanosti. Na Fakulteti za računalništvo in informatiko je doktoriral Tomaž Curk. œNovi doktorji so na Filozofski fakulteti postali Boštjan Kerbler, Gregor Lesjak, Mija Oter Gorenčič,...
 
Več...
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 Naprej > Konec >>

Zadnji komentar

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian