Robert Mugabe

Tsvangirai poziva prebivalce k pogumu
SiOL.net
petek, 20. junij 2008 ob 12:56
Harare - Zimbabvejski predsednik Robert Mugabe je teden dni pred drugim krogom predsedniških volitev opozoril, da ne bo zapustil položaja, dokler večinskemu temnopoltemu prebivalstvu ne bo vrnjena zemlja.
 
Zimbabve: Neznanci so kruto umorili ženo župana iz Harareja in člana opozicije
Dnevnik
četrtek, 19. junij 2008 ob 12:38
Opozicija v Zimbabveju je sporočila, da so le nekaj dni pred drugim krogom predsedniških volitev našli mrtve štiri pripadnike opozicijske stranke Gibanje za demokratične spremembe MDC – med...
 
Zimbabve odpravil prepoved dela humanitarnih organizacij
inDirekt
sreda, 18. junij 2008 ob 15:36
Zimbabve je po poročanju državnih medijev odpravil prepoved delovanja humanitarnih organizacij in programov za aids, ki jo je pred dobrim tednom prepovedal zimbabvejski predsednik Robert Mugabe. Poleg tega pa je v torek izgnal visokega predstavnika Združenih narodov za človekove pravice.
 
Zimbabve odpravil prepoved dela humanitarnih organizacij
SiOL.net
sreda, 18. junij 2008 ob 13:30
Harare - Zimbabve je po poročanju državnih medijev odpravil prepoved delovanja humanitarnih organizacij in programov za aids, ki jo je pred dobrim tednom prepovedal zimbabvejski predsednik Robert Mugabe.
 
Mugabe: Dokler bom živ, opozicija ne bo na oblasti
SiOL.net
sobota, 14. junij 2008 ob 16:02
Harare - Zimbabvejski predsednik Robert Mugabe je danes poudaril, da opozicija vsaj za časa njegovega življenja ne bo prišla na oblast.
 
Teror Mugabejevih milic
inDirekt
petek, 13. junij 2008 ob 15:30
Pred drugim krogom spornih predsedniških volitev v Zimbabveju so milice aktualnega predsednika Roberta Mugabeja začele brutalno zatirati privržence opozicije.
 
Je Robert Mugabe talec generalov?
Večer
ponedeljek, 9. junij 2008 ob 10:00
Evropski opazovalec mora pozabiti na iskanje logike v dogajanjih, ki se odvijajo v Zimbabveju, državi, ki je bila še pred 20 leti med najbogatejšimi, zdaj pa je med najrevnejšimi v Afriki. Minulo sredo je predsednik Robert Mugabe œna "prehrambnem vrhu" v Rimu obtožil Veliko Britanijo, da...
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian