Željko Šturanović

Oodstopil premier Šturanović
zurnal24.si
torek, 5. februar 2008 ob 18:04
Črnogorski parlament je sprejel odstop premiera Željka Šturanovića in s tem vzpostavil pogoje za oblikovanje nove vlade.
 
Đukanović bo znova premier Črne gore
Dnevnik
sobota, 2. februar 2008 ob 00:15
Potem ko je zaradi zdravstvenih težav - 31. januarja, na svoj 48. rojstni dan - odstopil črnogorski premier Željko Šturanović, je skoraj gotovo, da ga bo na čelu vlade zamenjal voditelj vladajoče Demokratske stranke socialistov Milo Đukanović.
 
Djukanović znova na čelu vlade
RTV Slovenija
petek, 1. februar 2008 ob 11:48
Potem ko je Željko Šturanović zaradi bolezni podal odstopno izjavo, se na mesto črnogorskega premierja vrača Milo Djukanović.
 
Odstopil črnogorski premier
Večer
petek, 1. februar 2008 ob 00:00
Včeraj je iz zdravstvenih razlogov, kakor je poudaril sam, odstopil črnogorski premier Željko Šturanović, s tem pa odprl pot za vrnitev 45-letnega poslanca Mila Djukanovića, črnogorskega politika z najdaljšim stažem. Šturanović je lani razkril, da ima raka na pljučih, v poslovilnem...
 
Zaradi zdravstvenih razlogov odstopil črnogorski premier
Večer
četrtek, 31. januar 2008 ob 17:17
Črnogorski premier Željko Šturanović je danes odstopil s položaja iz zdravstvenih razlogov, saj so zdravniki v začetku lanskega leta, kmalu po prevzemu položaja, ugotovili, da ima...
 
Odstopil črnogorski premier Šturanović
Planet
četrtek, 31. januar 2008 ob 17:13
31. 1. (STA) - Črnogorski premier Željko Šturanović je odstopil s položaja iz zdravstvenih razlogov. Zdravniki so v začetku lanskega leta, kmalu po prevzemu položaja, ugotovili, da ima pljučnega raka.
 
Zaradi bolezni je odstopil črnogorski premier Šturanović; ga bo nasledil Đukanović?
Dnevnik
četrtek, 31. januar 2008 ob 17:04
Črnogorski premier Željko Šturanović je danes odstopil s položaja iz zdravstvenih razlogov. Zdravniki so v začetku lanskega leta, kmalu po prevzemu položaja, ugotovili, da ima pljučnega raka.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian