Gregor Cerkvenik

Cerkveniku odpovedali delovno razmerje?
24ur.com
petek, 1. avgust 2008 ob 17:20
Svetovalcu generalne direktorice ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra Gregorju Cerkveniku naj bi neutemeljeno posegli v komunikacijsko zasebnost.
 
Cerkvenik zaradi zlorabe položaja ob službo
Delo
petek, 1. avgust 2008 ob 17:19
Proti svetovalcu generalne direktorice ljubljanskega UKC Gregorju Cerkveniku, ki naj bi UKC oškodoval za več sto tisoč evrov, so sprožili postopek za odpoved delovnega razmerja.
 
Cerkveniku iz UKC poslali odpoved delovnega razmerja
SiOL.net
petek, 1. avgust 2008 ob 17:06
Ljubljana - Svetovalcu generalne direktorice ljubljanskega UKC Gregorju Cerkveniku so iz UKC poslali odločitev v okviru postopka za odpoved delovnega razmerja, sproženem zaradi suma, da je zlorabil položaj.
 
Cerkveniku naj bi z UKC poslali odpoved delovnega razmerja
Dnevnik
petek, 1. avgust 2008 ob 16:54
Svetovalcu generalne direktorice ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Gregorju Cerkveniku so z UKC poslali odločitev v okviru postopka za odpoved delovnega razmerja, sproženem...
 
Cerkvenik: KC kršil človekove pravice
RTV Slovenija
petek, 1. avgust 2008 ob 15:14
Gregor Cerkevnik, osumljeni svetovalec generalne direktorice Kliničnega centra, je že prejel odpoved delovnega razmerja.
 
Bo danes znana usoda Cerkvenika?
Večer
petek, 1. avgust 2008 ob 10:00
Po tednu dni, odkar je Gregor Cerkvenikœ, osumljen zlorabe položaja v ljubljanskem Univerzitetnem kliničnem centru (UKC), podal pisni zagovor v okviru izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi, iz UKC še niso sporočili končne odločitve o odpovedi pogodbe niti niso komentirali dejstva, da je,...
 
Je Cerkvenik že pisno priznal?
24ur.com
četrtek, 31. julij 2008 ob 19:32
Kriminalisti v kliničnem centru še vedno preiskujejo, kam je izginilo skoraj pol milijona evrov. Svetovalec generalne direktorice Cerkvenik pa še vedno čaka na odločbo o odpovedi.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian