Simona Fabjan

Na portoroški mivki kraljevali Satler, Flajs ter sestri Fabjan
Delo
nedelja, 13. julij 2008 ob 12:30
Na tretjem letošnjem turnirju v odbojki na mivki sta v Portorožu zmagala Andrej Flajs in Rok Satler (ekipa Ema TV) ter sestri Erika in Simona Fabjan (ekipa Champion).
 
Sestri Fabjan spet zmagali
zurnal24.si
nedelja, 13. julij 2008 ob 12:28
Na tretjem letošnjem turnirju v odbojki na mivki serije Tušmobil LG so v Portorožu zmagali Andrej Flajs in Rok Satler pri moških ter sestri Erika in Simona Fabjan pri ženskah.
 
Na portoroški mivki kraljevali Satler, Flajs ter sestri Fabjan
SiOL.net
nedelja, 13. julij 2008 ob 09:50
Portorož - Na tretjem letošnjem turnirju v odbojki na mivki serije Tušmobil LG sta v Portorožu zmagala Andrej Flajs in Rok Satler (ekipa Ema TV) ter sestri Erika in Simona Fabjan (ekipa Champion).
 
Odbojkarska zmaga Urnautu, Kamniku
Delo
nedelja, 29. junij 2008 ob 11:38
Na drugem letošnjem turnirju v odbojki na mivki v Ljubljani sta zmagala Tine Urnaut in Matevž Kamnik ter sestri Erika in Simona Fabjan.
 
Najboljša dvojica ACH
Primorske novice
nedelja, 15. junij 2008 ob 22:58
Erika in Simona Fabjan (Champion) ter Rok Satler in Andrej Flajs (Emona TV) so zmagovalci prvega letošnjega turnirja v odbojki na mivki serije Tušmobil LG, ki se je v soboto končal v Novi Gorici. Za najboljšo primorsko uvrstitev je s tretjim mestom poskrbel par Marchiola Samo Miklavc-Damir...
 
Sestri Fabjan, Satler in Flajs zmagovalci v Novi Gorici
Dnevnik
nedelja, 15. junij 2008 ob 13:20
Erika in Simona Fabjan ter Rok Satler in Andrej Flajs so zmagovalci prvega letošnjega turnirja v odbojki na mivki serije Tušmobil LG, ki se je s finalnimi boji sinoči končal v Novi Gorici.
 
Znani zmagovalci prvega turnirja
Sport1.si
nedelja, 15. junij 2008 ob 11:15
Erika in Simona Fabjan (Champion) ter Rok Satler in Andrej Flajs (Emona TV) so zmagovalci prvega letošnjega turnirja v odbojki na mivki serije Tušmobil LG.
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian