Vlasta Počkaj

Kdo so izvoljenci, ki bodo greli poslanske klopi
SiOL.net
nedelja, 13. julij 2014 ob 21:59
Objavljamo imena novih poslancev, ki so bili izvoljeni na predčasnih volitvah v državni zbor. Vsi podatki so do ugotovitve izida glasovanja neuradni.
 
Slabo poznavanje slovenščine zdravnikov upravičeno?
Primorska.info
torek, 8. november 2011 ob 10:33
V naše uredništvo je prispelo pismo mame treh otrok iz Divače, ki nas je želela opozoriti na svojo neprijetno izkušnjo, vezano na obisk zdravnika Verem Semka na Zdravstveni postaji Hrpelje.
 
“Pomagati mora vsakdo!”
Primorske novice
torek, 25. oktober 2011 ob 13:23
“Dolžnost vsakega je, da pomaga. Kako bo pomagal, pa je odvisno od tega, koliko zna pomagati,” pravio nudenju prve pomoči v prometnih in drugih nesrečah zdravnica Vlasta Počkaj. Skupaj z...
 
Prej za dom, zdaj za občane
Primorske novice
petek, 25. januar 2008 ob 01:45
V včerajšnji številki PN smo zapisali, kaj o vlogi za podelitev koncesije za opravljanje javne zdravstvene službe na območju zdravstvene postaje Hrpelje menijo njeni nasprotniki. Danes na njihove pomisleke odgovarja prosilka za koncesijo, Vlasta Počkaj, direktorica zasebnega zavoda Aurora.
 
Za koncesijo ali proti njej
Primorske novice
četrtek, 24. januar 2008 ob 02:15
Mnenja o vlogi zasebnega zavoda Aurora za podelitev koncesije za opravljanje javne zdravstvene službe na območju zdravstvene postaje Hrpelje ostajajo deljena. Zdravstveni dom Sežana, katerega del je tudi hrpeljska postaja, in župani občin, ki so njegove soustanoviteljice, odločno nasprotujejo...
 
Več...
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian