Michelinove zvezdice

David Žefran, chef za dve zvezdici in trideset sekund pekla
Delo
petek, 1. marec 2024 ob 08:27
Kaj šef kuhinje v kranjskogorski Milki dela drugače, da so prvo Michelinovo zvezdico dobili po treh mesecih delovanja, lani, le leto pozneje, pa še drugo.
 
Chef Deni Srdoč, za katerega je meja le nebo
Delo
četrtek, 29. februar 2024 ob 19:00
Prva jed, ki jo je pripravil, je bila torta za rojstni dan mamine prijateljice, ko je bil star šest, sedem let. Danes šteje 31 let in ima dve Michelinovi zvezdici.
 
120 let kasneje
Delo
sreda, 28. februar 2024 ob 12:15
Odgovorni urednik Dela Bojan Budja v uvodniku turistične revije Like piše o rajski in butični podobi Slovenije in Hrvaške.
 
Ljubljana je zelena oaza z živahnim kulturnim utripom
Delo
sreda, 28. februar 2024 ob 12:00
Ljubljana je ponosna prejemnica naziva zelena prestolnica Evrope 2016, obiskovalce iz vsega sveta pa vabi tudi z bogatim kulturno-umetniškim programom.
 
Na Ljubljanskem gradu predstavljamo turistično revijo Like
Delo
sreda, 28. februar 2024 ob 12:00
Novinarji dveh največjih časnikov iz Slovenije in Hrvaške smo ustvarili bogato revijo, ki jo boste prejeli z Delom v četrtek, 29. februarja.
 
Argeta je že več let mesna in ribja pašteta številka 1 v Evropi
Delo
sobota, 24. februar 2024 ob 03:00
Argeta je v Evropi edina multinacionalna znamka, ki se prodaja se na več trgih.
 
Mesni izdelki: Kateri so kakovostni? Kaj je merilo? Kaj kupiti?
24ur.com
sobota, 17. februar 2024 ob 10:23
Slovenci radi jemo meso in mesne izdelke, pojemo jih več od priporočil zdravstvene stroke. Imamo tudi bogato tradicijo njihove izdelave in kakovostne proizvajalce. A v poplavi domačih in tujih...
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian