Delo
|
torek, 29. december 2015 ob 15:00 |
Učilnice, računalniška, kuharska, velnes, senzorična, strežna, hotelska, na strehi amfiteatrske predavalnice pa še urbani permakulturni vrt. Prava atrakcija za Maribor! V Cafovi je nova...
|
|
SiOL.net
|
torek, 22. december 2015 ob 11:28 |
Svojo lestvico najboljših restavracij je k množici obstoječih dodala tudi Francija. Namesto z ocenjevalci pa so se sestavljanja lotili kar z računalniškim algoritmom.
|
|
Delo
|
četrtek, 10. december 2015 ob 13:20 |
Poleg ribičev bodo z novo ribogojnico na Tolminki na svoj račun prišli tudi ljubitelji ribjega mesa, saj je ribiška družina v objektu odprla še trgovino. Za začetek skromnejšo ponudbo...
|
|
Delo
|
sreda, 28. oktober 2015 ob 15:00 |
Za konec Tedna restavracij pa vendarle nekaj besed o človeku, ki si je to izmislil. Po njegovi zaslugi je zadnjih deset dni po ljubki ceni 15 evrov za meni s tremi hodi jedlo kakšnih dvajset...
|
|
SiOL.net
|
torek, 20. oktober 2015 ob 16:19 |
Priznani kulinarični vodnik Gault Millau je več slovenskim gostilnam pripel visoko oceno.
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 8. oktober 2015 ob 15:32 |
Izšla je sveža izdaja odmevnega italijanskega vodnika po gostilnah, v kateri je kobariška Hiša Franko dosegla najvišjo oceno do zdaj in za sabo pustila tudi restavracije z Michelinovo...
|
|
Primorske novice
|
torek, 6. oktober 2015 ob 12:34 |
Letošnji Jestival je s celodnevnim dogajanjem povezal kulinariko, umetnost in ustvarjalnost, rdeča nit pa so bili nonini birtohi, ki so jih razstavili v nekdanji restavraciji Polonka. Glavna...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>
|