Rusija Kasparova in Hodorkovskega označila za "tuja agenta"

Večer
sobota, 21. maj 2022 ob 12:15
Zloglasno oznako za "tujega agenta" ruske oblasti uporabljajo proti kritikom, novinarjem in borcem za človekove pravice, ki so obtoženi izvajanja političnih dejavnosti, financiranih iz tujine.
...
napisal Veronika Remišová on 22. maj, 2022

Ponovno se počutim tako blagoslovljeno v svojem zakonu, potem ko je dr. Igbinovia vrnila mojega moža, ki se je ločil od mene za dobre 3 mesece. Sem Veronika Remišová po imenu iz Hrvaške. Čeprav imam usta po celem telesu, ne bo dovolj, da se zahvalim Drigbinovii za njegovo pomoč pri mojem življenju. Moj mož se je ločil od mene 3 mesece in brez njega sem bila v bolečinah in agoniji. Tako sem povsod iskal pomoč, a nič ni uspelo, dokler nisem mislil na dr. Igbinovio, s katero sem se obrnil na spletu. Razložila sem mu svojo situacijo in obljubil je, da se mi bo mož oglasil v treh dneh, kolikor mi še vedno bije srce. Verjela sem vanj in pripravil je urok zame in mojega moža na moje največje presenečenje zadnji dan, ko me je moj mož poklical točno tako, kot je rekel dr. Igbinovia. Prosil je in rekel, da me potrebuje nazaj in zdaj spet živiva srečno zadnjih 9 mesecev . Vsi, ki berejo moj članek, ki potrebujejo pomoč, naj se obrnejo nanj na e-pošto: [email protected] ali WhatsApp +12162022709 ali Viber +12066713285 hvala vsem za vaš čas za branje in želim vam vso srečo

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian