Kronika

Duhovnik napadal prijateljice
Dnevnik
nedelja, 1. oktober 2023 ob 22:22
Španska policija je zaradi suma, da je na izletu s prijatelji spolno napadel več žensk, v kraju Vélez-Málaga prijela 34-letnega duhovnika. Po navedbah lokalnih medijev je žrtve omamil, napade pa posnel. Preiskovalci sumijo, da je duhovnik ženske...
 
Izpulil kuverto z denarjem
Dnevnik
nedelja, 1. oktober 2023 ob 22:22
Ljubljana. V hišo v Vodicah je v petek sredi dneva vstopila tatica. Zalotila jo je stanovalka, ki je bila v spodnjem nadstropju. Okoli 50 let stara neznanka jo je odrinila, da je padla, nato pa zbežala skupaj z nakitom, vrednim nekaj sto evrov. V...
 
Napeljevanja otrok k spolnosti praktično ne preganjajo
Dnevnik
nedelja, 1. oktober 2023 ob 18:05
Kazenski zakonik že več kot deset let predvideva kazen za spletno nagovarjanje otrok k spolnim odnosom, vendar pa brez “konkretnih dejanj za uresničitev srečanja” takšno napeljevanje ni kaznivo. Zato je že ovadb majhno število, obtožb pa še manj.
 
#video V požaru v nočnem klubu v Španiji najmanj enajst mrtvih
Dnevnik
nedelja, 1. oktober 2023 ob 12:30
V požaru v nočnem klubu v španskem mestu Murcia je umrlo najmanj enajst ljudi, vendar število žrtev še ni dokončno. Štiri osebe se zaradi zastrupitve z dimom zdravijo v bolnišnici. Vzrok požara za zdaj ni znan.
 
#video Šestnajsturno reševanje na Jerebici, reševalci prenočili na gori
Dnevnik
nedelja, 1. oktober 2023 ob 12:04
Kar šestnajst ur je trajalo reševanje poškodovanega plezalca in nepoškodovane soplezalke pod Jerebico. Zaradi zahtevnosti akcije so morali gorski reševalci z njima prenočiti na gori. Gorski reševalci so včeraj sicer posredovali sedemkrat.
 
Foto: Hitrost usodna za 24-letnega voznika
Svet 24
sobota, 30. september 2023 ob 16:56
Mladenič ni bil pripet z varnostnim pasom in je ga je ob pristanku v odtok vrglo iz avtomobila. Zaradi posledic poškodb je umrl na kraju.
 
Policija v ZDA končno prijela osumljenca za umor legendarnega reperja
Svet 24
sobota, 30. september 2023 ob 12:21
Dolga policijska preiskava brez osumljencev je sprožala ostre kritike na račun policije, češ da se zaradi umora temnopoltega glasbenika, ki je v svojih besedilih kritiziral policijsko nasilje, ni...
 
V Mariboru zagorelo več vozil, tudi policijsko
Dnevnik
sobota, 30. september 2023 ob 10:47
Ob poslovnem objektu na Teznem v Mariboru je danes okoli 1. ure zagorelo več vozil. Poškodovani so bili med drugim intervencijsko vozilo policije, kombi, tovorno vozilo in osebni avtomobil.
 
V Mariboru ponoči zagorelo več vozil
RTV Slovenija
sobota, 30. september 2023 ob 10:46
Ob poslovnem objektu na območju Tezna v Mariboru je ponoči zagorelo več vozil, pri čemer je nastala večja premoženjska škoda.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Zadnji komentar

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian