Miroslav Lajčak

Valentin Inzk bo naslednik Miroslava Lajčaka
inDirekt
sreda, 11. marec 2009 ob 10:42
S kandidaturo sedanjega avstrijskega veleposlanika v Sloveniji Valentina Inzka za novega predstavnika mednarodne skupnosti v BiH so zadovoljni tudi v ZDA, s čimer naj bi bil izbor naslednika Miroslava Lajčaka praktično končan, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Uradno naj bi sicer...
 
V BiH odhaja avstrijski veleposlanik v Sloveniji
RTV Slovenija
ponedeljek, 23. februar 2009 ob 21:19
EU je za naslednika Miroslava Lajčaka na mestu visokega mednarodnega predstavnika vBiH izbral avstrijskega veleposlanika v Sloveniji Valentina Inzka.
 
Dimitrij Rupel ostaja v Ljubljani
RTV Slovenija
torek, 10. februar 2009 ob 18:44
MZZ zagotavlja, da Miroslava Lajčaka na mestu visokega predstavnika mednarodne skupnosti ter EU-ja v BiH-u ne bo zamenjal Dimitrij Rupel.
 
Kacin in Inzko v igri za visokega predstavnika EU v BiH
Finance
nedelja, 8. februar 2009 ob 17:10
Gruzijec Rafi Gregorijan bo vršilec dolžnosti visokega in posebnega predstavnika EU v Bosni in Hercegovini potem, ko je Slovak Miroslav Lajčak postal slovaški zunanji minister. Slovenski poslanec...
 
Žbogar v Münchnu o možnostih za slovensko kandidaturo za Lajčakovega naslednika
SiOL.net
sobota, 7. februar 2009 ob 18:00
München - Zunanji minister Samuel Žbogar se je pogovarjal o možnostih za slovensko kandidaturo za naslednika Miroslava Lajčaka na mestu visokega mednarodnega predstavnika v BiH.
 
Dunaj predlagal Inzka za naslednika Lajčaka
Dnevnik
sobota, 7. februar 2009 ob 00:18
Avstrija je predlagala veleposlanika v Sloveniji Valentina Inzka (na sliki) za novega visokega predstavnika Evropske unije v BiH, potem ko je položaj zapustil Miroslav Lajčak in odšel za slovaškega zunanjega ministra.
 
Dunaj predlagal Inzka za naslednika Lajčka
Planet
petek, 6. februar 2009 ob 19:55
6. 2. (STA) - Avstrija je predlagala veleposlanika v Sloveniji Valentina Inzka za novega visokega predstavnika Evropske unije v BiH, potem ko je položaj zapustil Miroslav Lajčak in odšel za slovaškega zunanjega ministra.
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian