Gari Kasparov

Rusija: novo opozicijsko gibanje s Kasparovom
SiOL.net
sobota, 13. december 2008 ob 19:03
Moskva - Ruski kritiki Kremlja, vključno s šahovskim mojstrom Garijem Kasparovom, so ustanovili novo opozicijsko gibanje Solidarnost, ki nosi ime po poljskem sindikalnem gibanju iz 80. let minulega stoletja.
 
Najboljši indijski športnik vseh časov
Večer
ponedeljek, 27. oktober 2008 ob 06:58
Sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja je šahovski svet z osuplostjo spremljal pohod mladega Garija Kasparova, ki je obračunaval z Anatolijem Karpovom in preko njega z vsemi, ki niso delili njegovega političnega prepričanja, in takrat je daleč stran, na Indijski podcelini, deček z imenom...
 
Gari Kasparov na Ptuju?
Večer
sobota, 9. avgust 2008 ob 10:00
Danes, v soboto, bodo v Narodnem domu Ptuj odprli šahovski turnir Ptuj open 2008. Po kratki slovesnosti si bomo lahko ogledali boje prvega kola turnirja, ki bo potekal do sobote naslednji teden. Kot smo neuradno zvedeli od Danila Polajžarja, predsednika Šahovskega društva Ptuj Velplas Velenje,...
 
V Rusiji zasedal alternativni parlament
zurnal24.si
sobota, 17. maj 2008 ob 17:25
Gari Kasparov, najbolj znani opozicijski politik v Rusiji, je vodil odprtje prvega zasedanja tako imenovanega alternativnega ruskega parlamenta, ki si je zadal cilj, da obnovi demokracijo v Rusiji.
 
V Rusiji zasedal t. i. alternativni parlament
SiOL.net
sobota, 17. maj 2008 ob 15:52
Moskva - Gari Kasparov, najbolj znani opozicijski politik v Rusiji, je vodil današnje odprtje prvega zasedanja t. i. alternativnega ruskega parlamenta, ki si je zadal cilj, da obnovi demokracijo v Rusiji.
 
Kasparov v Telekomovi družbi
SiOL.net
petek, 4. april 2008 ob 14:27
Ljubljana - V četrtek je bil večkratni svetovni prvak Gari Kasparov gost Dialogov skupine Telekoma Slovenije. Prijetno druženje z šahovskim mojstrom smo ujeli v fotografski objektiv.
 
Kasparov: Slab načrt je boljši kot noben načrt
Dnevnik
četrtek, 3. april 2008 ob 22:00
"Strategija in intuicija pri sprejemanju poslovnih odločitev večinoma prevladata nad kalkulacijo," je včeraj v Grand hotelu Union v Ljubljani dejal nekdanji svetovni šahovski prvak in zdaj najbolj znani opozicijski politik v Rusiji Gari Kasparov.
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian