Delamaris

Foto: Znamenita Delamarisova skuša z zelenjavo zapustila slovensko obalo
RTV Slovenija
ponedeljek, 13. oktober 2014 ob 06:16
Delamaris je svoje izolsko poglavje zgodovine dokončno zaprl - ribji izdelki s 135-letno tradicijo bodo zdaj na prodajne police prihajali s pivškega tekočega traku.
 
(foto) Kje bo Delamaris po novem predeloval ribe
Finance
sobota, 11. oktober 2014 ob 08:50
Nekaj utrinkov z odprtja 6,4-milijonske naložbe v Kalu pri Pivki
 
Posel na kratko: sobota, 11. oktober
Dnevnik
sobota, 11. oktober 2014 ob 00:05
Preberite kratke novičke s poslovnega sveta, ki jih za vas pripravljamo v Poslovnem dnevniku.
 
“Prvi smo celo v Dalmaciji”
Primorske novice
petek, 10. oktober 2014 ob 16:35
Prvi mož Delamarisa Janez Rebec je prepričan, da bodo z novo tovarno, ki združuje najsodobnejšo tehnologijo s tradicijo ter omogoča širitev zmogljivosti in programov, lahko še...
 
Odprli novo Delamarisovo tovarno
Delo
petek, 10. oktober 2014 ob 16:01
Kal pri Pivki - Novo tovarno Delamaris Kal za predelavo rib in proizvodnjo ribjih izdelkov so danes, leto dni po položitvi temeljnega kamna, slavnostno odprli. »Nadaljujemo tradicijo na novih...
 
''Nikomur še ni uspelo narediti takšnega recepta za skušo z zelenjavo''
Finance
petek, 10. oktober 2014 ob 12:53
Danes na Kalu pri Pivki odpirajo novo Delamarisovo tovarno, v kateri bodo predelali 1.500 ton skuš na leto
 
Zakaj je lokalna hrana najboljša?
SiOL.net
petek, 10. oktober 2014 ob 12:23
Lokalno pridelana in predelana hrana je bolj okusna in hranljiva, med drugim tudi zato, ker jo lahko zaužijemo v času dozorelosti.
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian