Iztok Jakomin

Ne ve, zakaj
Primorske novice
petek, 18. april 2008 ob 00:38
Nekdanji direktor koprske policijske uprave Iztok Jakomin nima miru. Komaj so potihnila ugibanja, zakaj je tako na hitro zapustil policijo, je Žurnal včeraj objavil, da bi z njim radi govorili tudi tožilci.
 
Nekdanji direktor policije danes na zaslišanju
Dnevnik
petek, 18. april 2008 ob 00:18
Bivši direktor koprske policijske uprave Iztok Jakomin bo danes na koprskem tožilstvu odgovarjal na vprašanja tožilca iz skupine za pregon organiziranega kriminala. "O morebitnih predkazenskih postopkih ne dajemo informacij," nam je včeraj sporočila začasna vodja posebne skupine tožilcev...
 
Ne ve, zakaj je vabljen
zurnal24.si
sreda, 16. april 2008 ob 22:30
Iztok Jakomin je kot direktor Policijske uprave Koper konec marca odstopil, uradno iz osebnih razlogov. Po naših informacijah pa zaradi uvedene preiskave.
 
S policije k vodovodu
zurnal24.si
torek, 1. april 2008 ob 13:16
Direktor Rižanskega vodovoda Zdravko Hočevar je potrdil, da se je Iztok Jakomin, še do včeraj prvi mož koprske policijske uprave, zaposlil pri njih.
 
Prvi mož koprskih policistov z Bistriškega
Primorske novice
torek, 1. april 2008 ob 00:38
Po presenetljivem in hitrem odstopu Iztoka Jakomina z vrha koprske policijske uprave je z generalne policijske uprave prav tako hitro prišla zamenjava zanj. Včeraj je Jakomin posle že predal 42-letnemu Božidarju Štembergerju, ki je do lanskega novembra celo desetletje vodil policijsko postajo...
 
Novi vodja koprskih policistov
Dnevnik
torek, 1. april 2008 ob 00:18
Novi direktor Policijske uprave Koper je 42-letni Božidar Štemberger, so sporočili iz policije. Novega direktorja so poiskali, ker se je za odhod iz policijskih vrst odločil Iztok Jakomin.
 
Božidar Štemberger novi prvi policist na Obali
zurnal24.si
ponedeljek, 31. marec 2008 ob 12:46
Po odhodu Iztoka Jakomina bo z jutrišnjim dnem vodenje Policijske uprave Koper prevzel Božidar Štemberger.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian