Kim Collins

Na Jesenicah prva žrtev nedeljskega poraza
RTV Slovenija
ponedeljek, 25. februar 2008 ob 13:45
Po četrtfinalnem izpadu iz avstrijske hokejske lige se je vodstvo Acronija Jesenic odločilo, da odpusti trenerja Kima Collinsa.
 
Collins ni več trener Acroni Jesenic
SiOL.net
ponedeljek, 25. februar 2008 ob 13:40
Jesenice - Potem ko so Acroni Jesenice v nedeljo izgubile odločilno tekmo četrtfinala lige EBEL, je danes prišlo do prekinitve sodelovanje s trenerjem Kimom Collinsom, je sporočil klub na svoji spletni strani.
 
Kim Collins ni več trener hokejistov Acronija Jesenic
Dnevnik
ponedeljek, 25. februar 2008 ob 13:38
Potem ko so hokejisti Acronija Jesenic v nedeljo izgubili odločilno peto tekmo četrtfinala lige Ebel, je danes HK Acroni Jesenice prekinil sodelovanje s trenerjem prvega moštva Kimom Collinsom, je...
 
Collins odhaja iz Jesenic
zurnal24.si
ponedeljek, 25. februar 2008 ob 13:32
Potem ko so hokejisti Acroni Jesenic v nedeljo izgubili odločilno, peto tekmo četrtfinala lige Ebel, je danes HK Acroni Jesenice prekinil sodelovanje s trenerjem prvega moštva Kimom Collinsom.
 
Collins: V Linzu lahko zmagamo
SiOL.net
sobota, 23. februar 2008 ob 22:06
Ljubljana - Hokejiste jeseniškega Acronija v nedeljo čaka peta tekma četrtfinala lige EBEL. Četa Kima Collinsa v Linz odhaja po polfinale, vendar pa delo za Železarje nikakor ne bo lahko.
 
Jeseniška kriza razdelila tudi navijače
RTV Slovenija
sreda, 13. februar 2008 ob 13:16
Izjemno serijo 12 zaporednih zmag je zasenčil katastrofalen zaključek rednega dela, kljub temu strateg Jesenic Kim Collins obljublja preboj v polfinale Lige EBEL.
 
Collins ostaja trener Jeseničanov
Dnevnik
četrtek, 7. februar 2008 ob 00:00
V zadnjih dneh so se v dvorani Podmežakla slišale različne govorice, med njimi se je pojavila tudi ta, da bo moral oditi trener Kim Collins. To je na včerajšnji tiskovni konferenci zanikal predsednik hokejistov Acronija Jesenic Dimitrij Piciga, ki trdno verjame v moštvo in tri cilje, ki so...
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian