Lee Myung Bak

Na volitvah v Južni Koreji slavila predsednikova stranka
SiOL.net
četrtek, 10. april 2008 ob 09:34
Seul - Na parlamentarnih volitvah v Južni Koreji je zmagala konservativna stranka novega predsednika Lee Myung Baka, Velika narodna stranka (GNP).
 
V Južni Koreji potekajo parlamentarne volitve
Delo
sreda, 9. april 2008 ob 10:32
V Južni Koreji potekajo parlamentarne volitve, na katerih naj bi po pričakovanjih slavila konservativna stranka novega predsednika Lee Myung Baka. Uradne rezultate naj bi objavili okoli polnoči po...
 
V Južni Koreji potekajo parlamentarne volitve
Dnevnik
sreda, 9. april 2008 ob 09:46
V Južni Koreji danes potekajo parlamentarne volitve, na katerih naj bi po pričakovanjih slavila konservativna stranka novega predsednika Lee Myung Baka. Volitve so se začele ob 6. uri zjutraj po...
 
Volitve v Južni Koreji
SiOL.net
sreda, 9. april 2008 ob 09:33
Seul - V Južni Koreji so se danes začele parlamentarne volitve, na katerih naj bi po pričakovanjih slavila konservativna stranka novega predsednika Lee Myung Baka.
 
Pjongjang opozarja južno sosedo
SiOL.net
torek, 1. april 2008 ob 10:08
Pjongjang - Severna Koreja je prvič kritizirala novega južnokorejskega predsednika Lee Myung Baka in dejala, da bi lahko njegova ostrejša politika do severne sosede imela katastrofalne posledice.
 
Severna Koreja Leeja opozarja pred posledicami
Delo
torek, 1. april 2008 ob 09:41
Ostrejšo politiko južnokorejskega predsednika Lee Myung Baka je  Severna Koreja označila za vojno napoved, ki bi imela katastrofalne posledice.
 
Resna opozorila južni sosedi
zurnal24.si
torek, 1. april 2008 ob 08:53
Severna Koreja je prvič kritizirala novega južnokorejskega predsednika Lee Myung Baka in dejala, da bi lahko njegova ostrejša politika do severne sosede imela katastrofalne posledice.
 
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian