Mirko Cvetković

"Natovo bombardiranje nezakonito"
RTV Slovenija
torek, 24. marec 2009 ob 15:01
Srbski premier Mirko Cvetković je ob 10. obletnici Natovih napadov na ZRJ poudaril, da je bil napad "nezakonit", ni bil v skladu z mednarodnim pravom in brez odobritve ZN.
 
Je bilo Natovo bombardiranje ZRJ nezakonito?
inDirekt
torek, 24. marec 2009 ob 14:43
Srbski premier Mirko Cvetković je ob deseti obletnici začetka letalskih napadov zveze Nato na tedanjo ZRJ na današnji seji srbske vlade poudaril, da je bil Natov napad na ZRJ "nezakonit", ni bil v skladu z mednarodnim pravom in je bil izveden brez odobritve Združenih narodov.
 
Srbski premier: Natovo bombardiranje ZRJ nezakonito
Planet
torek, 24. marec 2009 ob 14:37
24. 3. (STA) - Srbski premier Mirko Cvetković je ob deseti obletnici začetka letalskih napadov zveze Nato na tedanjo ZRJ na seji srbske vlade poudaril, da je bil Natov napad na ZRJ "nezakonit", ni bil v skladu z mednarodnim pravom in je bil izveden brez odobritve Združenih narodov.
 
Srbski premier: Natovo bombardiranje ZRJ nezakonito
SiOL.net
torek, 24. marec 2009 ob 13:00
Beograd - "Natov napad na ZRJ je nezakonit, ni bil v skladu z mednarodnim pravom in je bil izveden brez odobritve Združenih narodov," je na seji srbske vlade povedal srbski premier Mirko Cvetković.
 
Cvetković in Sanader za reševanje odprtih vprašanj med državama
inDirekt
petek, 20. marec 2009 ob 17:43
Premiera Srbije in Hrvaške, Mirko Cvetković in Ivo Sanader, sta se danes na srečanju v Beogradu zavzela za okrepitev odnosov med državama in za pospešeno reševanje odprtih vprašanj, ki obremenjujejo njune odnose, poroča srbska tiskovna agencija Beta.
 
Nespodobna ponudba glede genocida
Večer
petek, 20. marec 2009 ob 00:18
œBEOGRAD (OD NAŠEGA SODELAVCA) Srbija bo Hrvaško uradno pozvala, naj umakne tožbo zoper njo zaradi genocida, Srbija pa bi ob hrvaškem umiku tožbe takoj umaknila nasprotno tožbo zoper Hrvaško, je izjavil srbski premier Mirko Cvetković œin spomnil, da odnose med Beogradom in Zagrebom...
 
Pahor s Srbijo odprl novo poglavje
Dnevnik
sobota, 7. marec 2009 ob 00:22
Predsednika vlad Slovenije in Srbije Borut Pahor in Mirko Cvetković (na sliki) sta včeraj ob odprtju slovensko-srbske poslovne konference v Beogradu poudarila, da bosta Ljubljana in Beograd storila vse, da se bo nadaljevalo dobro gospodarsko sodelovanje med državama. Po besedah Pahorja je prvi...
 
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian