Dragan Dabić (Radovan Karadžić)

Vse mišje luknje Ratka Mladića
inDirekt
sobota, 4. april 2009 ob 13:50
Potem ko so lani v Beogradu prijeli nekdanjega političnega voditelja bosanskih Srbov Radovana Karadžića oziroma alternativnega zdravilca Dragana Dabića ter ga poslali v Haag, je najbolj iskani haaški obtoženec in ena od glavnih ovir na srbski poti v Evropsko unijo postal Ratko Mladić.
 
Karadžić v zaporu ni zanemaril zdravilnih moči
zurnal24.si
četrtek, 12. februar 2009 ob 08:49
Karadžić, ki je dolga leta živel in deloval kot dr. Dragan Dabić svojih alternativnih metod zdravljenja med sojenjem zaradi vojnih zločinov na območju nekdanje Jugoslavije nikakor ni opustil. Po pisanju srbskega časnika Alo Karadžić pomaga svojim sojetnikom pri zdravstvenih težavah,...
 
Karadžićeva ordinacija v Haagu
Delo
četrtek, 12. februar 2009 ob 08:41
Radovan Karadžić tudi v zaporu v Haagu nadaljuje z alternativnim zdravljenjem, kot je to kot Dragan Dabić počel zadnja leta bivanja v Srbiji. Uspešno je pozdravil tudi makedonsko pevko Sanjo...
 
Odškodnina za Karadžićevo domnevno ljubico
RTV Slovenija
četrtek, 18. december 2008 ob 16:48
V življenje Radovana Karadžića v obdobju, ko se je predstavljal Dragan Dabić, je vstopila tudi njegova ljubica Mileva Cicak. Tako je zapisal srbski Press, ki mora zdaj za to plačati.
 
"NIsem bila Dabićeva ljubica"
Delo
sreda, 17. december 2008 ob 17:04
Srbski časnik Press mora Milevi Cicak zaradi pisanja, da je bila ljubica haaškega obtoženca Radovana Karadžića, ko se je ta skrival pod imenom Dragan Dabić, izplačati 29.000 evrov odškodnine.
 
Ponarejena je bila že zahteva za izdajo Karadžićeve osebne izkaznice
Dnevnik
torek, 21. oktober 2008 ob 00:18
Z grafološko analizo so ugotovili, da je bila ponarejena že zahteva za izdajo osebne izkaznice na ime Dragan Dabić, ki jo je uporabljal vojni zločinec Radovan Karadžić in ki so mu jo zasegli ob julijski aretaciji v Beogradu. To so včeraj potrdili na tožilstvu za vojne zločine v Beogradu.
 
Ponarejena že zahteva za Karadžićevo osebno izkaznico
Delo
petek, 17. oktober 2008 ob 18:08
Tožilstvo za vojne zločine v Beogradu je potrdilo, da je bila ponarejena že zahteva za izdajo osebne izkaznice na ime Dragan Dabić, ki jo je uporabljal vojni zločinec Radovan Karadžić.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian