Ćiro Blažević

Ćiro Blažević novi selektor BiH
SiOL.net
četrtek, 10. julij 2008 ob 19:51
Sarajevo - Nekdanji selektor Hrvaške Miroslav Ćiro Blažević je novi selektor izbrane vrste Bosne in Hercegovine, je danes poročala bosanska nacionalna televizija.
 
Ćiro Blažević je prevzel izbrano vrsto Bosne in Hercegovine
Dnevnik
četrtek, 10. julij 2008 ob 19:50
Nekdanji selektor hrvaške nogometne reprezentance Miroslav Ćiro Blažević je novi selektor izbrane vrste Bosne in Hercegovine, je danes poročala bosanska nacionalna televizija.
 
Ćiro na mestu selektorja BiH
Delo
četrtek, 10. julij 2008 ob 18:50
Hrvaški nogometni strokovnjak Miroslav Ćiro Blažević je po odločitvi Nogometne zveze Bosne in Hercegovine postal novi selektor reprezentance BiH.
 
Hvala bogu
Večer
sreda, 18. junij 2008 ob 10:00
Se zares vse, česar se hrvaški nogometni selektor dotakne, spremeni v zlato? Po tretji zaporedni zmagi jih je vse več, ki v to verjamejo. Potem ko je predsinoči v Celovcu premagal v zadnjem krogu skupine B z rezervno sestavo še Poljsko, pri naših južnih sosedih komaj 39-letnega Splitčana...
 
Blažević: Hrvaška ima najboljšega selektorja
zurnal24.si
petek, 30. maj 2008 ob 09:10
Dober teden pred začetkom EP v nogometu smo se pogovarjali z legendarnim Ćirom Blaževićem, ki trdno verjame, da bi Hrvaška lahko bila veliko presenečenje turnirja.
 
Blažević bo komentator
Sport1.si
petek, 23. maj 2008 ob 14:54
Hrvaški nogometni trener Ćiro Blažević se je danes dogovoril za sodelovanje s hrvaško tiskovno agencijo Hina, za katero bo komentiral dogodke na bližnjem nogometnem EP v Avstriji in Švici.
 
Miroslav Ćiro Blažević komentator za Euro
inDirekt
petek, 23. maj 2008 ob 14:26
Legendarni hrvaški nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević se je danes dogovoril za sodelovanje s hrvaško tiskovno agencijo Hina, za katero bo ekskluzivno komentiral dogodke na bližnjem nogometnem evropskem prvenstvu v Avstriji in Švici.
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian