Abhazija

Abhazija zapira meje s preostalim delom Gruzije
Večer
torek, 1. julij 2008 ob 10:00
Oblasti v gruzijski separatistični regiji Abhaziji so včeraj sporočile, da z današnjim dnem zapirajo meje s preostalim delom Gruzije, potem ko je v pokrajini odjeknilo več eksplozij, za katere Abhazija krivi Tbilisi. "Meja med Abhazijo in Gruzijo bo za nedoločeno obdobje zaprta," je...
 
Abhazija v torek zapira meje s preostalim delom Gruzije
Večer
ponedeljek, 30. junij 2008 ob 17:44
Oblasti v gruzijski separatistični regiji Abhazija so danes sporočile, da s torkom zapirajo meje s preostalim delom Gruzije, potem ko je v pokrajini odjeknilo več eksplozij, za katere Abhazija...
 
Abhazija zapira meje s preostalim delom Gruzije
SiOL.net
ponedeljek, 30. junij 2008 ob 16:05
Suhumi - Oblasti v gruzijski separatistični regiji Abhazija so sporočile, da s torkom zapirajo meje s preostalim delom Gruzije, potem ko je v pokrajini odjeknilo več eksplozij, za katere krivijo Tbilisi.
 
Medvedjev se je srečal z abhazijskim voditeljem
Delo
četrtek, 26. junij 2008 ob 16:23
Ruski predsednik Medvedjev je sprejel vodjo gruzijske separatistične pokrajine Abhazije Bagapša, ki je poudaril izjemno vlogo ruskih mirovnih sil v tej pokrajini.
 
Medvedjev z abhazijskim voditeljem
SiOL.net
četrtek, 26. junij 2008 ob 16:05
Moskva - Ruski predsednik Dmitrij Medvedjev je v Kremlju sprejel vodjo gruzijske separatistične pokrajine Abhazije Sergeja Bagapša, ki je poudaril izjemno vlogo ruskih mirovnih sil v tej pokrajini.
 
Medvedjev se je srečal z abhazijskim voditeljem
inDirekt
četrtek, 26. junij 2008 ob 15:46
Ruski predsednik Dmitrij Medvedjev je danes v Kremlju sprejel vodjo gruzijske separatistične pokrajine Abhazije Sergeja Bagapša, ki je poudaril izjemno vlogo ruskih mirovnih sil v tej pokrajini.
 
Nemčija podpira Gruzijo v odnosih z Rusijo
inDirekt
sreda, 25. junij 2008 ob 17:39
Nemška kanclerka Angela Merkel je po današnjem srečanju z gruzijskim predsednikom Mihailom Sakašvilijem v Berlinu povedala, da je tudi Nemčija zaskrbljena zaradi aktivnosti Rusije v gruzijski separatistični pokrajini Abhazija.
 
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian