Sarah Palin

McCain po republikanski konvenciji pred Obamo
Delo
ponedeljek, 8. september 2008 ob 10:41
Po republikanski konvenciji in imenovanju Sarah Palin za podpredsedniško kandidatko si je republikanski kandidat za predsednika ZDA McCain pridobil prednost pred kandidatom demokratov Obamo.
 
McCain vodi pred Obamo
Finance
ponedeljek, 8. september 2008 ob 10:39
Javnomnenjska raziskava časnika USA Today kaže na prednost republikanskega kandidata za predsednika ZDA Johna McCaina pred kandidatom demokratov Barackom Obamo. Do preobrata je prišlo po tem, ko...
 
Oprah je dala košarico Palinovi
RTV Slovenija
ponedeljek, 8. september 2008 ob 08:27
Za dvig prahu med republikanci je tokrat poskrbela prva dama ameriških pogovornih šovov: Oprah Winfrey je zavrnila intervju s podpredsedniško kandidatko Sarah Palin.
 
Lahko kdo (ali kaj) ustavi Sarah Palin?
RTV Slovenija
sobota, 6. september 2008 ob 11:31
Afere, ki druga za drugo kapljajo na dan, očitno ne škodijo Sarah Palin, ki je celo bolj priljubljena kot John McCain in Barack Obama.
 
Komu se obeta zmaga?
24ur.com
sobota, 6. september 2008 ob 11:09
Republikanska podpredsedniška kandidatka Sarah Palin je s svojim govorom na konvenciji navdušila Američane. Je njen govor izboljšal možnosti za zmago McCaina?
 
Sarah Palin pri Američanih naredila dober prvi vtis
SiOL.net
sobota, 6. september 2008 ob 08:26
New York - Sodeč po anketi Rasmussen Report je podpredsedniška kandidatka republikanske stranke Sarah Palin na Američane naredila dober prvi vtis.
 
Michelle Obama se je zavzela za Sarah Palin
SiOL.net
petek, 5. september 2008 ob 16:18
Washington - Žena demokratskega predsedniškega kandidata Baracka Obame je dejala, da se obe kampanji strinjata vsaj glede nečesa: otroke bi morali pustiti pri miru.
 
<< Začetek < Nazaj 71 72 73 74 75 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian