Harri Olli

Najbolje Pikl, do točk še Damjan
Sport1.si
torek, 5. avgust 2008 ob 22:58
Avstrijec Gregor Schlierenzauer je zmagovalec tekme smučarskih skakalcev v Pragelatu, mesto na stopničkah sta si priskakala še Čeh Roman Koudelka in Finec Harri Olli.
 
Zmaga za Schlierenzauerja, Pikl 15.
SiOL.net
torek, 5. avgust 2008 ob 22:54
Pragelato - Avstrijec Gregor Schlierenzauer je zmagovalec tekme smučarskih skakalcev za pokal štirih narodov v Pragelatu, mesto na stopničkah sta si priskakala še Čeh Roman Koudelka in Finec Harri Olli.
 
Zmaga za Schlierenzauerja, Pikl 15.
Delo
torek, 5. avgust 2008 ob 22:51
Avstrijec Gregor Schlierenzauer je zmagovalec tekme smučarskih skakalcev za pokal štirih narodov v Pragelatu, mesto na stopničkah sta si priskakala še Čeh Roman Koudelka in Finec Harri Olli.
 
Schlierenzauer je obdaril Ollija
Dnevnik
ponedeljek, 4. avgust 2008 ob 00:18
Finec Harri Olli je zmagal na tretji tekmi letošnje poletne velike nagrade v smučarskih skokih na olimpijski skakalnici v Courchevelu v Franciji. Družbo na stopničkah sta mu delala Nemec Georg Späth, ki je tudi prevzel vodstvo v skupnem seštevku poletne serije, in Švicar Simon Ammann z...
 
Schlierenzauer je obdaril Ollija
Dnevnik
ponedeljek, 4. avgust 2008 ob 00:18
Finec Harri Olli je zmagal na tretji tekmi letošnje poletne velike nagrade v smučarskih skokih na olimpijski skakalnici v Courchevelu v Franciji. Družbo na stopničkah sta mu delala Nemec Georg...
 
Zmagal Olli, Pikl deseti
zurnal24.si
nedelja, 3. avgust 2008 ob 21:44
Tretjo letošnjo tekmo poletne velike nagrade v smučarskih skokih je dobil Finec Harri Olli. Najboljši Slovenec je bil Primož Pikl, ki je tekmo končal na desetem mestu.
 
Pikl naš najboljši, zmagal Olli
Sport1.si
nedelja, 3. avgust 2008 ob 20:29
Finec Harri Olli (260,4 točke) je zmagovalec letošnje tretje tekme v smučarskih skokih v francoskem Courchevelu, ki šteje za točke poletne velike nagrade.
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian