Aleš Žajdela

Poceni dokapitalizacija Abanke Vipa
Dnevnik
torek, 13. november 2007 ob 21:45
Uprava Abanke Vipa, ki jo vodi Aleš Žajdela, je le kratek čas, preden so o dokapitalizaciji v ponedeljek odločali nadzorniki, pri revizijski hiši Deloitte naročila izdelavo notranjega vrednotenja banke, česar v Abanki ne zanikajo. Čeprav je to vrednotenje, kot trdijo naši viri, pokazalo,...
 
KDD s tisoč evri dividende za delnico
Dnevnik
četrtek, 24. maj 2007 ob 22:00
Nova člana delovnega predsedstva Klirinško-depotne družbe (KDD) bosta predvidoma postala Aleš Žajdela (predsednik uprave Abanke Vipa) in Miloš Čas (član uprave Triglav DZU).
 
Novi nadzorniki Vipe Holdinga
Dnevnik
četrtek, 29. marec 2007 ob 23:00
V dobrih petnajstih minutah so na včerajšnji skupščini Vipe Holdinga imenovali nov nadzorni svet, ki ga sestavljajo Niko Trošt (predsednik uprave Hita), Aleš Žajdela (predsednik uprave Abanke Vipa) in Silvan Peršolja (direktor Vinske kleti Goriška Brda).
 
Žal bi nam bilo izstopa Zavarovalnice Triglav
Dnevnik
četrtek, 22. marec 2007 ob 23:00
Za pojasnila ob zadnjih lastniških spremembah smo prosili tudi predsednika uprave Abanke Aleša Žajdelo. "Želimo si stabilno lastništvo. Da bi torej imeli lastnike, ki bi se prepoznali kot dolgoročni delničarji banke. Glede na naše dosedanje poslovno sodelovanje s Savo in glede na njeno...
 
Sava tudi z nakupom delnic članov nekdanje uprave vstopa v Abanko
Dnevnik
torek, 20. marec 2007 ob 23:00
Svet Banke Slovenije bo po naših informacijah danes odločal o soglasju Savi za nakup do 33-odstotnega deleža Abanke Vipa, ki jo vodi Aleš Žajdela.
 
Več...
<< Začetek < Nazaj 11 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian