Maja Kljun

Izbrali ste najlepšo kratkolasko!
zurnal24.si
četrtek, 4. marec 2010 ob 11:12
Slovenija premore kar nekaj znanih estradnic s kratkimi lasmi, toda kratkolaska, ki je najbolj očarala naše bralce in bralke je Anja Tomažin, ki ste ji namenili tretjino svojih glasov. Drugo mesto...
 
Maja Kljun: Praznovala v Miamiju
Govori.se
torek, 19. januar 2010 ob 18:43
Potem ko je čez lužo veliki met z nastopom v videu Lady Gaga doživel Jurij Bradač, kaj podobnega pričakujemo še od enega bodočega slovenskega igralskega upa v Ameriki.
 
Maja Kljun: Žura v Hollywoodu
Govori.se
sobota, 5. december 2009 ob 13:32
Maja se je po kratkem oddihu v domači Sloveniji ponovno vrnila v sončno Kalifornijo. V zadnjem letu, ki ga je preživela v ZDA, je pridno hodila v igralsko šolo in na različne avdicije, zato ni...
 
Maja Kljun: Seksi oblekica in udobni copatki
Govori.se
nedelja, 18. oktober 2009 ob 14:53
Slovenska manekenka Maja Kljun, ki večino leta preživi v Los Angelesu, kjer pridno obiskuje igralsko šolo in avdicije, se je za kratek čas vrnila domov.
 
Maja Kljun spet gostja Toma Greena
Govori.se
ponedeljek, 7. september 2009 ob 15:03
Maja Kljun je očitno res naredila dober vtis na komika, voditelja internetnega šova Toma Greena, saj je že drugič gostovala v njegovi oddaji.
 
FOTO: Pohotna Maja Kljun v vročem trikotniku
24ur.com
torek, 9. september 2008 ob 13:24
Lepotica Maja Kljun zna z moškimi. Na Pesmi poletja si je podajala kar dva, njen živahni jeziček pa je drsel po moški koži, kot bi bil ustvarjen samo za to početje.
 
Od Terminatorja do trenutka Maje Kljun
RTV Slovenija
torek, 3. junij 2008 ob 21:07
Filmske nagrade MTV: kjer se Jim Carrey spremeni v Jima Morrissona in se Will Ferrell "zaliže" s Sacho Baronom Cohenom. Filmi so v drugem planu.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian