Ana Roš

Gibanica je bila za Dončića, snežne kepe bodo za Dragića
Večer
sobota, 22. februar 2020 ob 04:02
ZDA so za slovensko kulinariko dežela priložnosti. Novembra se je z Rajhovo prekmursko gibanico posladkal Luka Dončić, v noči na nedeljo bodo...
 
"Slovenija ni tako velika, da je ne bi mogli upravljati. Imamo probleme, a so obvladljivi"
zurnal24.si
sobota, 15. februar 2020 ob 08:27
Slovenija že šesto leto zapored beleži rast na področju turizma, številke na področju ene najbolj perspektivnih dejavnosti so vsako leto bolj spodbudne. Po besedah direktorice Slovenske...
 
Hollywoodska zvezdnica zaročena z eno najboljših kuharskih mojstric
RTV Slovenija
četrtek, 13. februar 2020 ob 16:16
Dominique Crenn, v ZDA živeča francoska kuharska mojstrica, ki je bila leta 2016 proglašena za najboljšo chefinjo na svetu, se je zaročila s hollywoodsko igralko Mario Bello.
 
Beletrina ambiciozno zakorakala v 2020
Delo
torek, 4. februar 2020 ob 13:54
Prihajajo Klasična Beletrina in zvočne knjige
 
Instant zvezde: naj koronavirus ne pokvari razpoloženja, raperji na belem konju
Dnevnik
torek, 4. februar 2020 ob 00:00
Kaj se je te dni dogajalo na instagram profilih znanih Slovenk in Slovencev? Polnoletni jutranji program, Tanja Skaza vsem privošči srečo, Lepa...
 
"Slovenci v primerjavi z drugimi narodi še vedno jemo zelo, zelo zdravo"
zurnal24.si
nedelja, 2. februar 2020 ob 07:34
V gostinstvu potrebujemo kakovosten, izobražen kader, verjame Uroš Štefelin, "Chef tradicije" in glavni kuhar v Vili Podvin. Že več let skuša s somišljeniki porušiti stereotip, češ "če za...
 
Guide Michelin bo 18. marca razsvetlil slovensko gastronomsko nebo
Primorske novice
četrtek, 30. januar 2020 ob 09:10
Včeraj se je z jutranjo predstavitvijo pestre in bogate gastronomske ponudbe ter marketinških aktivnosti za pospešek gastronomiji v prihodnjih dveh letih, začel 31. Sejem Alpe-Adria, ki bo skupaj...
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian