Večer
|
ponedeljek, 25. marec 2019 ob 01:00 |
Z ravnateljem Srednje šole za gostinstvo in turizem Maribor Dušanom Erjavcem o izobraževanju v tej panogi, (ne)odzivu okolja na njihove projekte,...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 21. marec 2019 ob 04:05 |
Portorož doživlja serijo odpiranja pa tudi zapiranja bolj ali manj zanimivih kulinaričnih projektov. Med novostmi je Kantina Rikardo nasproti Metropola, ki se zdi zanimiv začetek simpatične...
|
|
Dnevnik
|
četrtek, 14. marec 2019 ob 08:30 |
Škoda je, da večina ljudi lignje pozna le v ocvrti obliku. Saj je že res, da so ocvrti lignji z malo osvežilne omake prav slastni, a z njimi je moč narediti še marsikaj več. Naslednjič, ko vam bodo zapasali polnjeni, pripravite take z mešanico...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 28. februar 2019 ob 04:10 |
Ekipa, ki je tako z morskimi dobrotami kot z vinsko ponudbo še pred kratkim presenečala v Primorki pri strunjanski plaži, se je preselila v Dekane.
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 10. januar 2019 ob 04:03 |
Menda je avtocestni viadukt, ki prek Črnega Kala povezuje notranjost države s slovensko obalo, osiromašil lokalno gostinstvo v teh krajih. Gostilna v Črnem Kalu poskuša dokazati nasprotno.
|
|
Dnevnik
|
torek, 18. december 2018 ob 08:30 |
Od začetka decembra do šestega januarja poteka v restavracijah severozahodne Istre, kamor spadajo denimo Umag in Novigrad ter »celinska« Brtonigla in Buje, prireditev Dnevi jadranskih lignjev.
|
|
Slovenske novice
|
sreda, 12. december 2018 ob 13:05 |
Pozno jeseni, ko se slovensko morje nekoliko ohladi, je pravi čas za lov mehkužcev – sip, lignjev in hobotnic. Čeprav
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>
|