Delo
|
petek, 7. junij 2013 ob 15:00 |
Ali Primorci tudi jedo japonske lignje na tone? Kdor išče ta odgovor, mora najprej poiskati morsko krčmo, ki ni čisto na obali in v katero domačini ne gredo na škampe, temveč na pomenek...
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 3. junij 2013 ob 10:10 |
Obiskovalci tržnic v naših obmorskih krajih lahko že uživajo v domačem istrskem stročjem fižolu, ki je precej okusnejši od uvoženega, ki ga ponujajo veleblagovnice. A če domačega pač ni...
|
|
Delo
|
petek, 17. maj 2013 ob 15:00 |
Kaj je danes sveže? Mladi gospodar te pogleda poznavalsko: »Ta še ni bil pri nas …« in pove, kar vedo vsi stalni gostje. »Sveže je vse, kar so pripeljali danes do 12. ure!« Zdaj,...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 16. maj 2013 ob 06:05 |
Zgledna dolenjska zgodba brez velikih olepšav in dodatkov je še vedno na voljo v Velikih Laščah.
|
|
24ur.com
|
četrtek, 9. maj 2013 ob 19:04 |
Na neki plaži na Novi Zelandiji so pred kratkim našli nenavadno truplo živali, ki je sprožilo ugibanja ali gre morebiti za neznano morsko vrsto ali pa kar nekakšno 'morsko pošast'.
|
|
Slovenske novice
|
četrtek, 9. maj 2013 ob 13:30 |
Ribe in morska hrana so zdrav in okusen obrok, a pri kupovanju velja biti previden: visoka cena je včasih neizogibna, saj zagotavlja višjo kakovost.
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 2. maj 2013 ob 06:05 |
V Ljubljani na Eipprovi je verjetno največ gostinskih lokalov na kvadratni meter, za jedce pa je najbolj zanimiva Manna.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|