Orjaški lignji

Nedelo izbira: Gostilna Bujol, Izola
Delo
petek, 7. junij 2013 ob 15:00
Ali Primorci tudi jedo japonske lignje na tone? Kdor išče ta odgovor, mora najprej poiskati morsko krčmo, ki ni čisto na obali in v katero domačini ne gredo na škampe, temveč na pomenek...
 
Krhek, a mehak kot maslo: Primorci že obirajo mladi stročji fižol
Dnevnik
ponedeljek, 3. junij 2013 ob 10:10
Obiskovalci tržnic v naših obmorskih krajih lahko že uživajo v domačem istrskem stročjem fižolu, ki je precej okusnejši od uvoženega, ki ga ponujajo veleblagovnice. A če domačega pač ni...
 
Nedelo izbira: Neptun, Piran
Delo
petek, 17. maj 2013 ob 15:00
Kaj je danes sveže? Mladi gospodar te pogleda poznavalsko: »Ta še ni bil pri nas …« in pove, kar vedo vsi stalni gostje. »Sveže je vse, kar so pripeljali danes do 12. ure!« Zdaj,...
 
Gostilna pri Kuklju: najboljše med Škofljico in Kočevjem
SiOL.net
četrtek, 16. maj 2013 ob 06:05
Zgledna dolenjska zgodba brez velikih olepšav in dodatkov je še vedno na voljo v Velikih Laščah.
 
VIDEO: Naplavilo 'morsko pošast'
24ur.com
četrtek, 9. maj 2013 ob 19:04
Na neki plaži na Novi Zelandiji so pred kratkim našli nenavadno truplo živali, ki je sprožilo ugibanja ali gre morebiti za neznano morsko vrsto ali pa kar nekakšno 'morsko pošast'.
 
Primerjava cen: že diši po ribah
Slovenske novice
četrtek, 9. maj 2013 ob 13:30
Ribe in morska hrana so zdrav in okusen obrok, a pri kupovanju velja biti previden: visoka cena je včasih neizogibna, saj zagotavlja višjo kakovost.
 
Hiša kulinarike Manna: prenova v Trnovem
SiOL.net
četrtek, 2. maj 2013 ob 06:05
V Ljubljani na Eipprovi je verjetno največ gostinskih lokalov na kvadratni meter, za jedce pa je najbolj zanimiva Manna.
 
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian