NT konferenca

Brezplačni namizni tenis
Lokalno.si
nedelja, 24. julij 2022 ob 09:10
V skladu z dobro tradicijo se je vodstvo NTK Krka Novo mesto tudi letos odločilo za organizacijo brezplačnega namiznega tenisa za najmlajše. Že ob prvem možnem terminu, ki je bil 6. 07. 2022, se je ta odločitev kluba izkazala za dobro.preberite več »
 
64. evropsko prvenstvo za mlade: Jedlovčnik do prve zmage med posamezniki
Lokalno.si
sreda, 13. julij 2022 ob 08:50
V Beogradu se končuje 64. evropsko prvenstvo za mlade – Začelo se je 6. junija, končalo se bo čez tri dni – V močni posamični konkurenci prva 'mednarodna' zmaga nadarjenega krkaša preberite več »
 
Janez Jedlovčnik: Z loparčkom na čarobni Migolski Gori
Lokalno.si
torek, 5. julij 2022 ob 11:10
Izhaja iz novomeške znane namiznoteniške družine, kjer po malem loparček vihtijo skoraj vsi: od očeta Jerneja, predsednika NTK Krka Novo mesto, do najmlajšega člana, še ne šestletnega Petra, ki tudi že pridno trenira v klubu, do mame Mojce ter babic Branke in Milice, ki vestno všečkata...
 
European Para Youth Games: Bećirević v parih do tretjega mesta
Lokalno.si
torek, 5. julij 2022 ob 09:40
Nov lep uspeh mladega Novomeščana na Finskem, sicer člana NTK Krka Novo mesto, ki ga je na Finskem na tekmi vodil Ožbej Poročnik preberite več »
 
Sredozemske igre 2022: Zlato za Jorgića, Kožula in Hribarja
Lokalno.si
petek, 1. julij 2022 ob 08:20
Če si privoščimo drobno provokacijo, lahko zapišemo: NTK Krka Novo mesto postala ekipni prvak Sredozemlja – Jorgić med posameznik ne bo branil zlato medaljo izpred štirih letpreberite več »
 
Premoč Azijcev
Lokalno.si
ponedeljek, 27. junij 2022 ob 08:25
Med štiri najboljše je prišel le Finec Benedek Olah – Moški finale na vrhunski ravni – Nedeljska popoldanska finala si je ogledalo veliko ljubiteljev namiznega tenisa preberite več »
 
Matic Vertuš: Prvi obisk ni bil zadnji
Lokalno.si
nedelja, 26. junij 2022 ob 10:50
Izhaja iz namiznoteniške družine, saj njegov dedek Ivan Vertuš navzlic dejstvu, da si je pred časom naložil sedmi križ, še vedno pridno in dobro igra. Odlična igralca sta bila tudi njegov oče in stric. Petnajstletnik, ki bo jeseni stopil v drugi razred srednje šole, je za svoja leta...
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian