Sava v zamenjavo direktorice Term 3000

Dnevnik
sreda, 14. januar 2009 ob 22:00
Podjetje Naravni park Terme 3000, ki je v 100-odstotni lasti Save, je s 1. januarjem dobilo novo vodstvo. Direktorico Antonijo Pirc sta zamenjala Andrej Šprajc in Ivanka Ajlec. "Že ob imenovanju Pirčeve za direktorico smo se dogovorili, da bo družbo vodila začasno, dokler ne poiščemo novega vodstva," so nam pojasnili v Savi.
...
napisal Leon on 1. maj, 2009

Za imenovanje g.Andreja namesto Pirčeve je pa prava katastrofa za TERME.Razen če je želja uprave,da spravijo TERME dotalno na kolena in ostanejo brez gostinskega kadra.Vsaj imaa gostinski kader mizerne plače.Katastrofa pri vsem tem pa je,da so v sklopu term dobili certifikat delavcu oziroma družini prijazno podjetje.Morda pa je komisija mislila samo na upravo(parazite),ki mislijo na sebe.Za gos.Ajlec mislim,da bo delala dobro dokler ji nebodo začeli metati polena pod noge in ji nagajati,vsaj ima okrok sebe teprave ljudi zato. Terme 3000 so zapostili vsi,ki so si nagrabili in spravili v slap položaj .Uprava naj poskrbi za solidne plače in razomljiv delovnik.O plačah delavcev TERM 3000 pa kdaj drugič in o odnosih nadrejenih do delavcev.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian