Maščevanje: Aleš Čepin je ženo Urško vrgel s TV Paprike!

Pozareport.si
nedelja, 1. februar 2009 ob 19:58
Pijana Urška Čepin blatila dobro ime Paprike tudi v lastni oddaji Glasbene želje
...
napisal katka on 2. februar, 2009

urša ni lažnivka, noben me v to ne more prepričat, čeprou je sploh ne poznam osebno... po moje je prej kdo drug tle patološki lažnivc...urša iskreno in pošteno pove vse javnosti in mi vsi ji verjamemo ker ni pokvarjena in ni hudobna, njena napaka je bla sam to k se je spečala s takim človekom, ki ji kot oče njenega otroka ne pokaže niti malo spoštovanja(vsaj v javnosti bi se lohk zadržal)
kar se pa tiče matejine izjave v današnji številki nove, pa si mislm tole-urša ma dost fanov in ljudi ki ji stojimo ob strani in držimo pesti za njo, čeprou ns ona ne pozna, tko da tale mateja ne rab mislt d je kdo od uršinih pisou njej na facebook...mislm da urša al pa njeni niso tuk neumni da se bojo sploh ukvarjal s njo...
tko pač je, jst sm uršino oddajo rada gledala in upam da bo čimprej dobila na keri bulši tv novo priložnost in da bo tokrat delala in imela opravka z ljudmi.

pa lep pozdrav vsem skupaj

ps: tut jst nimam še fotke na facebooku, pa to ne pomen da so moji podatki izmišljeni.....

...
napisal katka on 2. februar, 2009

pa da ne bo pomote-nimam proti nobenmu čist nč ampak me mot k nekaterim očitno smeta že to da ma tut urša dost folka na svoji strani!? zakaj ga pa neb smela met?!! ravno tko ma lahku mateja svoje fane, k je pač medijska osebnost in to je to.
in oh kako je mateja občutljiva na izjave ki letijo na njo, ko pa se o urši piše d je bla pijana in nevem kaj vse pa bi moglu bit vse ok...
očitno je res velik greh če nekdo drži s tabo

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian