Sredin namig za kosilo: Zapečena kolerabica s hrustljavo skorjo

Delo
sreda, 4. marec 2015 ob 12:00

Potrebujemo: 750 g kolerabice (nadzemne kolerabe) 200 g pretlačene skute 2 žlici kisle smetane 1 dl mleka 2 jajci sol, poper 30 g mletih lešnikov 2 žlici drobtin šopek peteršilja timijan Priprava: Pečico vklopimo na 180–200 stopinj Celzija. Kolerabico olupimo in narežemo na tanke rezine. Stresemo jo v slan krop in na hitro blanširamo. Medtem očistimo in operemo peteršilj, ga posušimo in drobno

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian