Kam so vse tovarne šle ali iz napak se lahko samo kaj novega naučimo

RTV Slovenija
torek, 6. oktober 2015 ob 12:05
Po včerajšnji predpremieri v kinu Dvor se nocoj ob 21. uri na 1. programu Televizije Slovenija obeta še televizijska premiera dokumentarnega filma Zvezdana Martiča pod naslovom Kam so vse tovarne . . .
...
napisal Slavko on 7. oktober, 2015

Pozdravljeni, ogledal sem si oddajo 'Kam so vse tovarne...'in ob gledanju se mi porajajo vprašanja, ki me že dolgo časa mučijo ali so te tovarne morale oditi, ko se je Slovenija približevala EU. Ali je v teh pristopnih dokumnetih kakšna direktiva, ki narekuje kaj v Sloveniji mora prenehati delovati...strojna, tekstilna, obutvena, predelovalna, lesna, prehrambena panoga...itd? in s tem vzpostavitev pogojev, da je Slovenija lahko postala pravnomočna članica EU? Ne verjamem, da je za ta kolaps kriva izguba YU trga in vse možne variante gospodarskega kriminala in gospodarske krize. Imam hud občutek, da se je marsikje popuščalo, vendar ne v interesu države, temveč v interesu posameznikov, da lahko sebi pripisujejo vse zasluge, da je Slovenija del EU in NATA!!! Zame je vse skupaj ena velika sabotaža in na žalost en velik nateg!!!

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian