Jožef Oseli: »Včasih je bil poklic kuharja spoštovan in dobro plačan, danes ni nič od tega«

Svet 24
torek, 3. maj 2022 ob 19:11

»Ponosen sem, da sem izbral poklic, ki sem ga od otroštva nosil v duši. To je bistvo vsega. In to je hkrati sporočilo vsem, ki so na poti izbire svojega poklica. Ne glede na to, ali bi radi kuhali, stregli ali polagali ploščice. Pomembno je, da ima oseba v srcu ljubezen do poklica in da ga bo z veseljem opravljala. Gre za temelj vsega,« pravi Jožef Oseli, eden največjih evropskih in slovenskih kuharskih strokovnjakov ter član številnih svetovno priznanih kuharskih združenj.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian