Emilija Stojmenova Duh: Nisem prestopila v drugo stranko, temveč sem samo izstopila iz stranke, kar je velika razlika

Večer
sobota, 14. maj 2022 ob 06:00
S čim se bo ukvarjalo ministrstvo za digitalno preobrazbo? S sklopu celovite družbene digitalne preobrazbe, pojasnjuje Stojmenova, bi se morali osredotočiti na sektorje, ki v tem pogledu danes ne delujejo ustrezno.
...
napisal Mary on 21. maj, 2022

Da, lahko se strinjam z dejstvom, da so nekateri tako imenovani uroki prevara, ker sem postala žrtev pred nekaj tedni, ker sem bila tako nestrpna, da bi vrnila svojega ljubljenega moža Andrea Heringhová, kako naj vem, da so nekateri uroki prevara je to, ko začnete komunicirati z njimi po e-pošti ali Whatssapu in ni dokazov, da je bilo vaše delo opravljeno tako, da ste vam pokazali fotografije preseka njihovega templja med postopkom ljubezenskega uroka ali prosili urok, da vam pove, kaj naj naredite doma, postopek ljubezenskega uroka mora biti praktično recitirati zaprisežene molitve tudi v svojem osebnem prostem prostoru doma. Izvajalec ljubezenskih urokov Drigbinovia je resničen, saj vam bo povedal, kako sami naredite ljubezenski urok v vašem domačem zunanjem prostoru ponoči, ko vsi drugi spijo v vaši hiši, nato pa vam bo Drigbinovia dal navodila, kako naj deluje molitev z ljubezenskim urokom. sami, ne da bi motili ali zahtevali več denarja. Tako se ločite od lažnega ljubezenskega uroka in res dobrega delujočega ljubezenskega uroka. To odkrijem sam in mi deluje po nekaj molitvah v svoji hiši, Drigbinovia mi pove vse, kar je bilo treba narediti. Natančno sem sledila vsem njegovim navodilom in naslednja dva dni me je klical nekdanji mož Anton, ki se je vrnil k meni še isti teden, ko je bila opravljena molitev za ljubezenski urok. to je zelo res. Izkoristil sem to priložnost, da priporočim kanal ljubezenskih urokov Drigbinovia vsem, ki iščejo pravega izvajalca ljubezenskih urokov, da bi nujno vrnili svojega nekdanjega ljubezenskega partnerja [email protected] WhatsApp na +12162022709 ali Viber +12066713285 hvala vsem za odhod čas za branje in želim vam vso srečo in srečo v vaši ljubezenski zvezi/porokah. Bog te blagoslovi.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian