Trije kuharji, trije recepti, trije riži

SiOL.net
ponedeljek, 17. april 2023 ob 14:36
Riž je bogat z ogljikovimi hidrati, ima veliko mineralov in vitaminov. Ker ga lahko uporabljamo v raznovrstnih jedeh, nanj prisegajo vsejedci, vegetarijanci in vegani. Riž je primeren tako za sladke kot slane jedi, zato si marsikdo med nami brez njega težko predstavlja dobro kosilo. Ker je na voljo toliko vrst riža, kot so parboiled, basmati, beli, rjavi, divji, lahko z njim vsak dan pričaramo drugo slastno jed, pa se ga enostavno ne bomo naveličali. Nanj prisegajo vsi − vrhunski kuharji in gurmani.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian