Stavka železničarjev novembra, Brankovič ne pozna zahtev

Dnevnik
petek, 9. oktober 2009 ob 22:00
Sindikati Slovenskih železnic (SŽ) za 4. november napovedujejo stavko. Generalnega direktorja Gorana Brankoviča s tem uradno še niso seznanili, zato, kot so sporočili iz družbe, o zahtevah sindikatov ne vedo ničesar. S sindikati naj bi se Brankovič sestal v ponedeljek, do takrat pa ne želijo ugibati, ali bo mogoče stavko preprečiti ali pa bo ta kljub nadaljevanju pogovorov potekala.
...
napisal ben on 27. oktober, 2009

Zadnj čas je, da se tem grobarjem (Sindikatom SŽ)slovenskega gospodarstva porežejo peruti. Lahko jim je zajebavati celo Slovenijo dokler jim delavke Preventa, Mure, Gorenja. . .(z osebnim dohodkom 300-450 EUR-ov) omogočajo, da brezpogojno, kljub poraznim dohodkovnim prilivom, vsakega 15. v mesecu prejemajo visoke osebne dohodke (sprevodniki, pregledniki vagonov, strojevodje, premikači ...1000-1500 Eurov). Brankovič naj jim pridobljeno moč kadrovanja vzame, naj zgoraj navedenim strukturam zniža plače na nivo delavk Mure, Preventa, Gorenja in naj da oblast in plače intelektualcem, ki že deseltletja po tihem štrajkajo. Le to lahko reši SŽ, sindikati, grobarji SŽ pa naj skrbijo za krompir, svinjske polovičke in kranjske klobase za ozimnico.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian