Ponedeljkov namig za kosilo: Testenine z omako iz rdeče pese

Delo
ponedeljek, 13. februar 2017 ob 12:00

Sestavine: 4 kuhane ali pečene rdeče pese 4 stroki česna, 4 brinove jagode 0,5 dl vina, 400 g testenin, žlička soli, žlica olja 2 žlici kisle smetane in žlica sveže naribanega hrena ali 2 žlici hrenovega namaza Priprava: Pese olupimo in narežemo na majhne kocke. Česen in brinove jagode stremo v možnarju. V velikem loncu zavremo vodo za testenine. V ponvi segrejemo olje in v njem nežno prepraž

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian