Ponedeljkov namig za kosilo: Gobova juha z ajdovo kašo in popečenim česnom

Delo
ponedeljek, 3. april 2017 ob 12:00

Sestavine: 4 krompirji, 100 g ajdove kaše 250-500 g svežih gob, čebula šetraj, timijan, sol, rožmarin, glavica česna žlička masla, oljčno olje, žlica kisle smetane žlica moke po potrebi, 1,5 l jušne osnove ali vode Priprava: Čebulo narežemo, krompir olupimo in narežemo na kocke, gobe na rezine. Ajdovo kašo na rešetu oplak­nemo in prihranimo. Rožmarin drobno sesekljamo. V loncu raztopimo maslo

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian