Priljubljeni roman bo zaživel na televizijskem ekranu

Večer
četrtek, 28. junij 2007 ob 10:00
V prostorih RTV Slovenija se je včeraj zaključila ena številnih avdicij za mladinski film Distorzija, ki ga pripravlja otroški in mladinski program TV Slovenija na pobudo njegovega urednika Milana Dekleve,œ ki včeraj ni bil dosegljiv, saj je nekje na poti v tujini.  œPoročali smo že, da bo mladinski roman Dušana Dima œDistorzija, ki je lani bil nagrajen z večernico, nagrado Večera za najboljšo ...
...
napisal stefanija on 6. julij, 2007

a mogoče kdo ve, če so že znani rezultati avdicije? namreč malo sem spraševala okoli in do nikogar, ki sem ga srečala na avdiciji, ni prišlo nikakršno obvestilo iz RTV-ja. pa lep dan =)

...
napisal pina on 8. julij, 2007

jah jz sm bla tud na avdiciji ampak me od takrat ni noben poklical...pa jih še par poznam in tudi niso dobili nobenega klica...tko da nevem al nam bodo še sporočil al zdj to že pomen da pač nismo pršl naprej?

...
napisal stefanija on 17. julij, 2007

pozdravljeni! =)
a mogoče kdo ve, kdo dobi glavno žensko vlogo? Kajti do mene so prišle govorice, da je to hči Miše Molk. In sem malo ostala, glede na njeno starost inp..

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian