"Norčevanje iz smrti otroka"

zurnal24.si
torek, 8. december 2009 ob 13:26

Tako ostro se je na ponedeljkovo odločitve skupščine zdravniške zbornice, ki je zdravnici Zlatki Kanič izrekla le javni opomin in obvezno usposabljanje, odzval direktor direktorata za zdravstveno varstvo Janez Remškar.

Starša Nekrep sta sicer trenutno še na pogovorih na zdravniški zbornici.

Starša se za pomoč obračata na vse pravnike v državi in na predsednika države Danila Türka.

Remškar je danes

...
...
napisal marjetica22 on 8. december, 2009

Ravnokar gledam prispevek o tej tragični smrti in čestitam staršema, da še vedno bijeta to bitko, v kateri bi marsikdo že obupal. Vendar menim, da če bosta dovolj dolgo vztrajala, se bo nekaj premaknilo, če pa bosta odnehala, bo to sporočilo zdravnikom, da jo lahko odnesejo s čimerkoli. Upam, da bosta videla to sporočilo in vedela, da nista sama, v duhu je z njima marsikdo, ki upa, da jima bo uspelo izboriti pravico zase, za njunega sina in za vse nas.

...
napisal vikica on 10. december, 2009

Tudi jaz upam da bosta starša res vztrajala, kajti to kar so si privoščili zdravniki na račun njunega sina Bora in njiju samih je nedopustno. Zelo nesramno je da zdravnica ne prizna krivde in se staršem ne opraviči, to bi morala storiti takoj na začetku ampak očitno ji je bolj všeč to da jo vlačijo po medijih in si dela še večjo in predvsem javno sramoto. Konec koncev pa jaz ji nebi dovolila da mojega otroka samo od strani pogleda kaj šele da bi mojega otroka zdravila

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian